Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών «Η Εμμέλεια»: Εγγραφές στην Οικοκυρική Σχολή - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών «Η Εμμέλεια»: Εγγραφές στην Οικοκυρική Σχολή - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Σεπτέμβριος, 2018

.09Σεπ(Σεπ 9)09:00.30Οκτ(Οκτ 30)13:00Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών «Η Εμμέλεια»: Εγγραφές στην Οικοκυρική Σχολή(Σεπτέμβριος 9) 09:00 - (Οκτώβριος 30) 13:00 Εμμέλεια

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι εγγραφές νέων μαθητριών, ηλικίας 15 έως 35 ετών, στη διετούς φοίτησης Οικοκυρική Σχολή της «Εμμέλειας» για το σχολικό έτος 2018-2019 άρχισαν και θα γίνονται καθημερινά έως 30-10-2018 στα Γραφεία της Σχολής, Γενναδίου  3, Σέρρες.

Η έναρξη των μαθημάτων θα είναι Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018

Η φοίτηση είναι δωρεάν.  Είναι διετής και τα μαθήματα γίνονται καθημερινά από  9.00 έως 13.00.

Φέτος θα διδαχθούν τα παρακάτω μαθήματα:

  • Α’ τετράμηνο : Πλέξιμο, Ραπτική, Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική.
  • Β’ τετράμηνο : Πλέξιμο, Ραπτική, Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική, Κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος.

Επίσης, η«ΕΜΜΕΛΕΙΑ», θέλοντας να διευκολύνει την φοίτηση μαθητριών απ΄ όλο το νομό Σερρών, αναλαμβάνει τη δωρεάν μετακίνησή τους, από και προς την Οικοκυρική Σχολή.
Στο τέλος της διετούς φοίτησης χορηγείται στις μαθήτριες «Πτυχίο Οικοκυρικής Σχολής», ένα σημαντικό εφόδιο για όσες θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα αντικείμενα που διδάσκονται στη σχολή (π.χ. εργαστήριο επισκευής ρούχων, εργαστήριο παρασκευής γρήγορων γευμάτων, ζαχαροπλαστικής κτλ.) 

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, γίνεται Έκθεση τωνΕργοχείρων των μαθητριών με σκοπό την ανάδειξη του έργου τους.

Η φοίτηση στο φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον της Σχολής, η οποία στελεχώνεται με άριστα καταρτισμένες Δασκάλες, βοηθάει τις μαθήτριες να αναπτύξουν τα ταλέντα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους και να αποκτήσουν δεξιότητες συνεργασίας, λήψης πρωτοβουλιών και αποφάσεων.

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΚΟΠΤΙΚΗΣ –ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Φέτος θα λειτουργήσει επίσης ένα δίωρο,εβδομαδιαίο τμήμα Ενηλίκων με αντικείμενο μάθησης: ΚΟΠΤΙΚΗ –ΡΑΠΤΙΚΗ

Διάρκεια : 40 ώρες, από 15 Οκτωβρίου 2018 έως 15 Απριλίου 2019
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφεία της Οικοκυρικής Σχολήςτης ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ, στις Σέρρες,στην οδό Γενναδίου αριθμός 3 ( έναντι ΙΚΑ ), 2ος όροφος, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 9.00-13.00 ή να  επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της Σχολής:

  • στο τηλέφωνο 23210-22618 τις ίδιες ώρες και ημέρες
  • στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: serres@gmail.com
  • στο facebook:ΕΜΜΕΛΕΙΑ – Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών- Οικοκυρική Σχολή.

Ωρα

Σεπτέμβριος 9 (Κυριακή) 09:00 - Οκτώβριος 30 (Τρίτη) 13:00

Τόπος

Εμμέλεια

Γενναδίου 3, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.