Ιούλιος, 2016

This is a repeating event

.04Ιούν18:00.20:00«Γίνε εξερευνητής του εαυτού σου» για παιδιά και … ενήλικες18:00 - 20:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

H Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων της διοργανώνει τη δράση «Γίνε εξερευνητής του εαυτού σου» ένα ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού μας και των άλλων, για παιδιά και ενήλικες, με εμψυχώτρια την εκπαιδευτικό Θεοδώρα Νάκου.

-ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ για παιδιά .

Τι θα γινόταν, αν έμπαινες σε ένα τρένο με προορισμό την Ανθρωποχώρα; Αν στο ταξίδι γνώριζες τους άλλους επιβάτες, έπαιζες μαζί τους χίλια δυο παιχνίδια και γινόσασταν μια δυνατή ομάδα; Αν ο οδηγός σου μάθαινε μυστικά επιβίωσης;

Αν  έκανες μια περιήγηση στην Ανθρωποχώρα, με εργαλεία στο σακίδιό σου το θέατρο, τη μουσική, την κίνηση, τη φαντασία; Αν στο τέλος της περιπέτειας είχες μάθει σημαντικά πράγματα για σένα και τους άλλους; Θέλεις να πάρεις αυτό το τρένο;

Θα πραγματοποιηθούν δύο δίωρες συναντήσεις με παιδιά ηλικίας 9-12 ετών. Όποιος είναι έτοιμος για το ταξίδι, μπορεί να επιβιβαστεί στο τρένο της εξερεύνησης του εαυτού του (και των άλλων) τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 11:00 – 13:00 (α’ συνάντηση) και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 11:00 – 13:00 (β’ συνάντηση) στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών.

-ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ για ενήλικες.

Παιχνίδια, ασκήσεις και τεχνικές του θεάτρου γίνονται το όχημα για να συναντήσουμε άλλους ανθρώπους, να παρατηρήσουμε και να  κατανοήσουμε την συμπεριφορά μας, να συνάψουμε δεσμούς και να δημιουργήσουμε μία ομάδα.

Μέσα σε ασφαλές περιβάλλον θα εκφραστούμε ατομικά και ομαδικά, θα δημιουργήσουμε και θα απολαύσουμε τη θεραπευτική επίδραση του θεάτρου. Θα πραγματοποιηθούν δύο δίωρες συναντήσεις με ενήλικες. Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 18:00 – 20:00 (α’ συνάντηση) και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 18:00 – 20:00 (β’ συνάντηση) στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών.

Για πληροφορίες και προεγγραφές απευθυνθείτε στο παιδικό τμήμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, τηλ. 23210 98557.

Ωρα

(Δευτέρα) 18:00 - 20:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες