Γιορτή Κρασιού «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» στη Πεντάπολη - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Γιορτή Κρασιού «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» στη Πεντάπολη - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Σεπτέμβριος, 2016

17Σεπ(Σεπ 17)20:30(Σεπ 17)20:30Γιορτή Κρασιού «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» στη Πεντάπολη20:30 - 23:00

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και του Τοπικού Συμβουλίου φιλοδοξεί η εκδήλωση της Γιορτής Κρασιού με τίτλο «ΤΑ ΠΑΤΗΤΗΡΙA» να σημειώνει κάθε χρόνο μεγαλύτερη επιτυχία…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10α   ΠΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ  17- 9- 2016

ΩΡΑ 20:15μ.μ.  ΕΝΑΡΞΗ   ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Με σύντομη ομιλία και χαιρετισμό από τον πρόεδρο του  Συλλόγου, κ. Σύρπα  Βασίλειο, την Πρόεδρο της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, κα. Παπουτσή Δήμητρα, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πεντάπολης, κ. Μίλτσιο Δήμήτριο και τον Δήμαρχο του Δήμου Εμμανουήλ Παπά, κ. Νότα Δημήτριο.

ΩΡΑ 20:30 μ.μ.  Μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του κρασιού και τις ποικιλίες των αμπελιών που υπάρχουν στην γύρω περιοχή μας, από τους  επαγγελματίες οινοποιούς του Δήμου μας.

Από τους: Γούλα – Μανωλόπουλο – Νερατζή- Θολούλη Ελένη.

ΩΡΑ  21:00μ.μ.  Αναπαράσταση του τρύγου και πάτημα των σταφυλιών από παιδιά. Παρουσίαση κρασιών από τους παραγωγούς της περιοχής.

ΩΡΑ 21:30μ.μ. Παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων από την Κοιμήση Σερρών.

ΩΡΑ 22:00μ.μ. Τραγούδια από πενταμελή λαϊκή ορχήστρα και  διασκέδαση  μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες. (με ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια με θέμα το κρασί)

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει υπαίθρια ψησταριά του Συλλόγου

Ωρα

(Σάββατο) 20:30 - 23:00