Γνωρίζω τη θεραπευτική ιππασία και τον εθελοντισμό, ενισχύω το ΚΕ.ΘΙ.Σ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Γνωρίζω τη θεραπευτική ιππασία και τον εθελοντισμό, ενισχύω το ΚΕ.ΘΙ.Σ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάρτιος, 2017

20Μαρ(Μαρ 20)10:00(Μαρ 20)10:00Γνωρίζω τη θεραπευτική ιππασία και τον εθελοντισμό, ενισχύω το ΚΕ.ΘΙ.Σ10:00 - 15:00 ΚΕΘΙΣ

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών διοργανώνουν την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στις 10:00π.μ. σεμινάριο με θέμα «Γνωρίζω τη θεραπευτική ιππασία και τον εθελοντισμό, ενισχύω το ΚΕ.ΘΙ.Σ», στις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΘΙ.Σ. Στο Νέο Σκοπό.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου αποσκοπεί στη γνωριμία των στελεχών εκπαίδευσης με το Κέντρο και τη λειτουργία του και την προώθηση της συνεργασίας του Κέντρου με τις σχολικές μονάδες της Κ. Μακεδονίας και κυρίως τους μαθητές και τις μαθήτριες, μέσα από εθελοντικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα ευαισθητοποίησης, που θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες την ημέρα του σεμιναρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

10:00              Έναρξη

10:10              Μαρία Λίγκα, Πρόεδρος ΚΕ.Θ.Ι.Σ., Φυσιοθεραπεύτρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σερρών, εξειδικευμένη στον αυτισμό και στην εγκεφαλική παράλυση, msc στην Κινησιολογία: «Γνωριμία με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ., την ιπποθεραπεία και το καινοτόμο πρόγραμμα του ΕΕΕΕΚ με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ. στα πλαίσια του erasmus+».

10:30              Χρύσα Καρρά, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλτοτοπίου, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, msc στην κινησιολογία και εξειδικευμένη στον Αυτισμό: «Θεραπευτική Ιππασία».

10:50              Παρουσίαση 2 θεραπευτικών συνεδριών

11:10              Γιάννης Πούλιος, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Σερρών: «Η σημασία της συνεργασίας των σχολικών μονάδων με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ.».

 11:20              Βαρσάμη Ευαγγελία, Διευθύντρια 17ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών,  Δημητριάδου Ευτέρπη, εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής 17ου Δημ. Σχολείου Σερρών: «Το πρόγραμμα συνεργασίας του 17ου Δημοτικού Σχολείου με το ΚΕ.Θ.Ι.Σ.». 

11:40              Ερωτήσεις – Συζήτηση

11:45              Ξενάγηση στο χώρο – Κέρασμα

 

Ωρα

(Δευτέρα) 10:00 - 15:00

Τόπος

ΚΕΘΙΣ

Νέος Σκοπός, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.