Μάρτιος, 2017

.19Μάρ12:00.14:00ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ: 10 χρόνια λειτουργίας- ημερίδα με αφορμή και την Παγκόσμια Ημερα Αυτισμού12:00 - 14:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

O Σύλλογός μας συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας. Πολλά εχουν γίνει μέχρι τώρα και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερα .

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή θα σταματήσουμε σε μερικές χρονιές σταθμούς για την Ηλιαχτίδα.

  • Το 2007 Ιδρυση του Συλλόγου.
  • Το 2010 Ο Σύλλογος αποκτά την πρώτη στέγη στη Δ/νση Κιθαιρώνος & Κομνηνών (γωνία) και στο χώρο αυτό λειτουργούν οι πρώτες ομάδες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αυτισμο με τη βοήθεια εθελοντών (Πολλοί απο αυτούς είναι άκομη δίπλα μας και είμαστε ευγνώμονες για αυτό).
  • Το 2012 γίνεται η παραχώρηση από το Δήμο Σερρών, με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλιου,του ανενεργού Δημ.Σχ. Κάτω Μητρουσίου.
  • Το 2015 το Νοέμβριο γίνεται η μετεγκατάσταση του Συλλόγου στο νέο χώρο, ο οποίος έχει επισκευαστεί και εξοπλιστεί για να λειτουργήσει σαν Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.
  • Το 2017 το Κέντρο λειτουργεί με τη βοήθεια Προσωπικού & Εθελοντών. Και συνεχίζουμε βάζοντας νέους στόχους.Από βάθους καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας που συνεχίζουν να μας στηρίζουν,στους γονείς, φίλους, Τοπικές Αρχές και σε όλους εσάς που είστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε ποικιλοτρόπως .

¨Οτι πετύχαμε είναι και δικό σας έργο, γιατί μόνοι μας δεν θα τα καταφέρναμε.

Θέλοντας λοιπον να δώσουμε ένα εορταστικό χαρακτήρα στη χρονιά που διανύουμε ,προχωρούμε σε μια σειρα εκδηλώσεων ξεκινώντας απο την ημερίδα στις 19 Μαρτίου με αφορμή και την Παγκόσμια Ημερα Αυτισμού (2Απριλιου) με εισηγητή τον κ.Βογινδρούκα Ιωάννη, Λογοπεδικό ,καταξιωμένο επιστήμονα στο χώρο του Αυτισμού.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

Το Δ.Σ του Συλλόγου της Ηλιαχτίδας

Ωρα

(Κυριακή) 12:00 - 14:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.