Ημερίδα Μαθηματικών από το παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Ημερίδα Μαθηματικών από το παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάρτιος, 2017

18Μαρ(Μαρ 18)18:30(Μαρ 18)18:30Ημερίδα Μαθηματικών από το παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας18:30 - 20:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 6:30μμ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών.

Θα πραγματοποιηθούν:

  • Η παρουσίαση του βιβλίου: Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου (Οδηγός προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της lisari team) από τον Ιωάννη Κάκανο καθηγητή Μαθηματικών Ι.Ε. και συγγραφέα, μέλος της lisari team.
  • Η ομιλία: Γεωμετρική απόδειξη ταυτοτήτων από τον Παναγιώτη Δελικανλή καθηγητή Μαθηματικών Δ.Ε.
  • Η ομιλία: Επικίνδυνα σημεία στην ύλη της Γ’ Λυκείου από τον Θωμά Ποδηματά καθηγητή Μαθηματικών Ι.Ε. και συγγραφέα, μέλος της lisari team.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

 

Ωρα

(Σάββατο) 18:30 - 20:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.