«Κλιματισμός, Θέρμανση, Βιομηχανική Ψύξη & Τηλεμετρία» ημερίδα στις Σέρρες - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών «Κλιματισμός, Θέρμανση, Βιομηχανική Ψύξη & Τηλεμετρία» ημερίδα στις Σέρρες - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Οκτώβριος, 2016

.05Οκτ17:30.21:00«Κλιματισμός, Θέρμανση, Βιομηχανική Ψύξη & Τηλεμετρία» ημερίδα στις Σέρρες17:30 - 21:00 Ελπίδα Resort

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.30, στο Elpida Resort & Spa (τέρμα εξοχών Σέρρες), με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της (το 1976), η εταιρεία ΤΡΙΚ-ΤΡΑΚ Χατζηαγγελίδης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την DAIKIN Hellas, απευθυνόμενη σε οικιακούς, επαγγελματικούς, υφισταμένους και μελλοντικούς πελάτες, καθώς και σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν σε βάθος για ζητήματα κλιματισμού, θέρμανσης, βιομηχανικής ψύξης και τηλεμετρίας.

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η παρουσίαση των εφαρμογών και υπηρεσιών που είναι σε θέση να προσφέρει η εταιρία ΤΡΙΚ – ΤΡΑΚ Χατζηαγγελίδης, μέσω των προϊόντων και συστημάτων της DAIKIN Hellas. Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και μερικές δεκαετίες και οι δύο εταιρίες δηλώνουν δυναμικό παρόν στην αγορά των Σερρών.

Eισηγητές

Κύριοι εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο κος Χατζηαγγελίδης Κωνσταντίνος (Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc) ιδιοκτήτης της ΤΡΙΚ-ΤΡΑΚ Χατζηαγγελίδης, ο κος Κοκκίνης Βασίλειος (Μηχανικός Πωλήσεων) της DAIKIN Hellas και ο κος Καλέντζης Ευάγγελος (Μηχανικός Πωλήσεων) επίσης της DAIKIN Hellas.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι εισηγητές θα προσεγγίσουν θεματικές ενότητες όπως:

  • Οικιακές ΕφαρμογέςΘέρμανσης, Ψύξης και Ζεστού νερού χρήσης με προϊόντα της DAIKIN (κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας, ηλιακά, συστήματα multι split & VRV)
  • Βιομηχανική Ψύξημε συστήματα J&E Hall & Zeas της DAIKIN (Σύντομη τεχνική περιγραφή και παραδείγματα εφαρμογών. Εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με συμβατικά συστήματα ψύξης)
  • Συστήματα τηλεμετρίαςτης εταιρίας POLYMECHANICS, εφαρμογές αυτοματισμού και τηλεελέγχου(Σύντομη τεχνική περιγραφή και παραδείγματα εφαρμογών)

Παράλληλα, στο χώρο θα έχει δημιουργηθεί πλήρες showroom με εγκατεστημένα μηχανήματα και συστήματα, ενώ τεχνικοί και των 2 εταιριών θα παρέχουν πληροφορίες και επιπλέον τεχνικές λεπτομέρειες.

Πρόγραμμα της ημερίδας

Στη συνέχεια παρουσιάζεται το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:
17:30 Προσέλευση – Εγγραφές*
Α’ ΜΕΡΟΣ
18:00 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί (Κ. Χατζηαγγελίδης)
18:10 Οικιακός κλιματισμός DAIKIN (Β. Κοκκίνης)
18:30 Θέρμανση DAIKIN Altherma – Ηλιακά (Β. Κοκκίνης)
19:00 Ερωτήσεις
19:15 Διάλειμμα – Καφές (Showroom μηχανημάτων και εφαρμογών)
Β’ ΜΕΡΟΣ
19:45 Βιομηχανική ψύξη (Ε. Καλέντζης)
20:00 Τηλεμετρία – τηλεέλεγχος (Κ. Χατζηαγγελίδης)
20:15 Ανοιχτή συζήτηση
20:45 Κλείσιμο ημερίδας
Είσοδος ελεύθερη (*Απαιτείται εγγραφή για την παραλαβή του υλικού του σεμιναρίου)

Ωρα

(Τετάρτη) 17:30 - 21:00

Τόπος

Ελπίδα Resort

Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, Σέρρες