Δεκέμβριος, 2017

.18Δεκ19:00.21:00Λογοτεχνικά Βραδινά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: «Το Δουβλίνο με τη ματιά του Τζέιμς Τζόυς»19:00 - 21:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Σερρών, το Σύλλογο Φίλων Βιβλιοθήκης και τη Λέσχη Ανάγνωσης, διοργανώνει μια Δευτέρα κάθε μήνα Λογοτεχνικά Βραδινά, με παρουσιάσεις αγαπημένων λογοτεχνικών έργων. Αναβιώνει έτσι, για το ευρύ κοινό, η ζωντανή συζήτηση για μεγάλα έργα και μεγάλους συγγραφείς της λογοτεχνίας, με τρόπο που ενδιαφέρει τους απλούς αναγνώστες.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, που αγαπούν τα βιβλία, να πάρουν μέρος και να συμμετέχουν στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

Τζέιμς Τζόυς

Στη τρίτη συνάντηση των λογοτεχνικών βραδινών, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του 3ου ορόφου της Βιβλιοθήκης, η κα. Καλλιόπη Τυμπανίδου, φιλόλογος, θα παρουσιάσει το θέμα: «Το Δουβλίνο με τη ματιά του Τζέιμς Τζόυς».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ωρα

(Δευτέρα) 19:00 - 21:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.