Δεκέμβριος, 2016

.10Δεκ21:00.21:30Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ στο ΕΚΚΟ LIVE STAGE: ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ21:00 - 21:30 ΕΚΚΟ LIVE STAGE

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

To Σάββατο 10  Δεκεμβρίου ο  Μανώλης Λιδάκης θα εμφανιστεί στo EKKO LIVE STAGE σε μια μοναδική συναυλία. Ο Μανώλης Λιδάκης στην καλύτερή του στιγμή και με μια αγκαλιά τραγούδια που αγαπήθηκαν, θα παρουσιάσει μια συναυλία που παίζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Οι πρώτες νότες ενός  πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν  το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού.

Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή .

Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς  που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης  όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων  συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του .

Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει  στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτό  τον χειμώνα, με τίτλο ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.

Τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών που ερμήνευσε, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία.

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους Τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει  την μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας!

Μαζί του μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια η Εμμανουέλα Χιωτάκη

Προπώληση: 7 €

Tαμείο : 10 €

Kρατήσεις : 6944 160264

 

Ωρα

(Σάββατο) 21:00 - 21:30

Τόπος

ΕΚΚΟ LIVE STAGE

Βενιζέλου 30, Σέρρες