Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” στο καφέ-ΑΜΑΝ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” στο καφέ-ΑΜΑΝ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούλιος, 2018

.13Ιούν21:30.23:30Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” στο καφέ-ΑΜΑΝ21:30 - 23:30 καφέ ΑΜΑΝ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9:30μμ. στο Καφέ Αμάν

Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” είναι ένα σχήμα μουσικών από την Θεσσαλονίκη που ασχολούνται και τους απασχολεί ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων με βασικό άξονα το παλαιό και νέο εναλλακτικό – “έντεχνο” ελληνικό τραγούδι,λαϊκές αναφορές αλλά και τραγούδια φρέσκα, της γενιάς που έρχεται.
H ποιοτική προσέγγιση και ο σεβασμός στους δημιουργούς και το έργο τους, συνδυάζονται με την νεανική ματιά, το χιούμορ και τον φρέσκο αέρα των μουσικών, δίνοντας σύγχρονο ήχο σε αγαπημένα τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Ταυτόχρονα παρουσιάζεται από το σχήμα και η προσωπική Δισκογραφική δουλειά του Νίκου Χρηστίδη με τίτλο :“Ο Τρελός του χωριού”,αλλά και τα νέα τραγούδια του.

Τους Άιντε Ψιλά Ψιλά στελεχώνουν οι : Νίκος Χρηστίδης , Ιωάννα Κουρκούδιαλου και Πλάτωνας Τσιπίδης

από το 2010 όπου και δημιουργήθηκαν, ενώ συνεχώς πλαισιώνουν και συμπράττουν και άλλοι εξαιρετικοί μουσικοί. Έχουν εμφανιστεί σε πολυάριθμες συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με σημαντικές συνεργασίες, ενώ παράλληλα έχουν συμμετάσχει αρκετές δισκογραφικές παραγωγές ως μονάδες και ως σχήμα.

Η σύνθεση της ορχήστρας είναι:

Νίκος Χρηστίδης : μπουζούκι | τζουράς | κιθάρα | τραγούδι
Ιωάννα Κουρκούδιαλου : βιολί | τραγούδι
Πλάτωνας Τσιπίδης : κιθάρα | τραγούδι
Δημήτρης Γουμπερίτσης : κόντρα μπάσο

Ωρα

(Παρασκευή) 21:30 - 23:30

Τόπος

καφέ ΑΜΑΝ

Χατζιακώβου 10, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.