Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Οκτώβριος, 2016

.01Οκτ10:30.18:30Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης10:30 - 18:30 ΙΚΕΑ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επιστρέφουν για τρίτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 10.30-18.30.

Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, που θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Σμαράγδα Καρύδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Σμαράγδα Καρύδη θα δημιουργήσουν ομάδες με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί στο διαγωνισμό η «Μάχη των Μασάει» και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή, χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα!

Οι κουτάλες θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν με το σύνθημα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος θα επιβλέπει την όλη διαδικασία αλλά και θα κρίνει, με τη βοήθεια του κοινού, τις νικήτριες ομάδες που θα κερδίσουν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, όσοι επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.

Ωρα

(Σάββατο) 10:30 - 18:30

Τόπος

ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ, Θεσσαλονίκη