«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών «Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Δεκέμβριος, 2017

.01Δεκ11:00.13:00«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»11:00 - 13:00 Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο «Πανσερραϊκός Κρι Κρι», τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Basketball Club «Πελαργοί» και τον ΟΠΑΠΚΑ Σερρών, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης).

Με το σύνθημα «Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»  οι μαθητές της Γ’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης μας, καθώς και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου θα συναντηθούν την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017, στις 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας, όπου θα παρακολουθήσουν επιστημονική ομιλία με τίτλο: «1η Δεκέμβρη: Ημέρα αφύπνισης. Αγαπώ το σώμα μου, φροντίζω για μένα και για σένα” και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση.

Θα προλογίσει ο επιστημονικός συνεργάτης του Πανσερραϊκού Κρι Κρι σε θέματα προγραμματισμού, ανάπτυξης και επιμόρφωσης κ.Τσαμουρτζής Βαγγέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ομιλητής θα είναι ο ιατρός των Ικάρων κ. Παπαδόπουλος Νάσος (MD, Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΠΕ Σερρών), σχολιαστής ο ιατρός του ΑΟΣ και του Γ.Σ. Σερρών κ. Σιουσιουλούδης Χάρης (MD ,Msc, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός), ενώ συντονιστής της ανοιχτής συζήτησης ο ιατρός τουΠανσερραϊκού Κρι Κρι Δρ. Μηλούσης Θάνος (MD, Msc, PhD Hons, Ειδικός Παθολόγος – Φυσιολόγος της Άσκησης).

«Επίλεκτοι Μαθητές Γ’ τάξης Λυκείων – Μικτή Σερρών»

Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «Επίλεκτοι Μαθητές Γ’ τάξης Λυκείων – Μικτή Σερρών». Την «μαθητική» ομάδα των μαθητών θα κοουτσάρουν οι προπονητές του Πανσερραϊκού Κρι Κρι  κ. Κοκολιός Φώτης και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου κ. Μάρκου Κώστας, ενώ την «μικτή Σερρών» οι προπονητές των Ικάρων κ. Ποργιόπουλος Στέργιος και του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Σίσκος Κώστας.

 

Το σερραϊκό μπάσκετ ενωμένο στέλνει μήνυμα στην νεολαία του τόπου μας,

και όχι μόνο:

«Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στο AIDS, ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!»

 

Ωρα

(Παρασκευή) 11:00 - 13:00

Τόπος

Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Εξοχών 52, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.