Σεπτέμβριος, 2017

.03Σεπ19:30.21:06Όταν ο Μότσαρτ … συνοδεύει το ταξίδι των προσφύγων στα Βαλκάνια...19:30 - 21:06 Θεατράκι

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το A.S.T.E.R.I.*,  η Ι.Μ.Ο.**, η Greece Care, η Safe Zone in the World και οι Φίλοι των Γιαζίτι σας προσκαλούν σε μια Μοναδική Μουσική Συναυλία με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Θερινό θεατράκι στις 19:30 με ελεύθερη είσοδο.

Όταν ο Μότσαρτ … συνοδεύει το ταξίδι των προσφύγων στα Βαλκάνια.. κάνει Στάση στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών και οι Alpha Art μέσω του έργου “SEEDS I play with Mozart” (ΣΠΟΡΟΙ, παίζω με τον Μόζαρτ), έχουν στόχο να βρεθούν σε μια διάδραση και αλληλεπίδραση με ανθρώπους με ποικίλες Πολιτιστικές και Καλλιτεχνικές κληρονομιές.

Η τέχνη, σε όλες τις μορφές της, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την έκφραση και την άνοδο των συναισθημάτων. Η τέχνη έχει εξανθρωπιστική δύναμη, η τέχνη είναι συντηρητής και πυροδότης εκπληκτικών συναντήσεων..

Το έργο συντροφεύει το αντίστροφο ταξίδι κατά μήκος της Βαλκανικής διαδρομής, όπου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ταξιδεύουν με την ελπίδα να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από τη φτώχεια και τον πόλεμο.

Μία μουσική διαδρομή από την Ιταλία, έως την Ελλάδα, με σταθμούς στη Σλοβενία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Π.Γ.Δ.Μ και την Ελλάδα!!

 

Συμμετέχουν, ο Alaa Arsheed στο βιολί, ο Ιsaac de Martin στην κιθάρα, ο Ηaian Arsheed στη βιόλα, ο Gian Pietro Masa, η Valentina Ciardi και ο Ricardo Ibrahim.

Ωρα

(Κυριακή) 19:30 - 21:06

Τόπος

Θεατράκι

Δορυλαίου 6, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.