Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Εκδήλωση στις Σέρρες για την «Παιδική διατροφή» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Εκδήλωση στις Σέρρες για την «Παιδική διατροφή» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Οκτώβριος, 2018

.14Οκτ10:00.14:00Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Εκδήλωση στις Σέρρες για την «Παιδική διατροφή»10:00 - 14:00 Πλατεία Ελευθερίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, του παραρτήματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00-14:00, στην εκδήλωση που διοργανώνει σε κεντρικά σημεία επτά πόλεων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής με θέμα:

«Παιδική Διατροφή».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στην Πλατεία Ελευθερίας και διαιτολόγοι θα είναι εκεί, για να σας ενημερώσουνε, τόσο εσάς όσο και τους μικρούς μας φίλους για την υγιεινή διατροφή, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια, μαθήματα μαγειρικής υγιεινών σνακ καθώς και αρκετές ακόμα δραστηριότητες!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!

Ωρα

(Κυριακή) 10:00 - 14:00

Τόπος

Πλατεία Ελευθερίας

Πλ.Ελευθερίας, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.