Μάιος, 2016

.21Μάι(Μάι 21)10:00.22(Μάι 22)18:00Παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις Σέρρες10:00 - 18:00 (22) Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις 21-22/5/2016  στο κλειστό γυμναστήριο  του Δήμου Σερρών στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Πάνω από 500 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο διήμερο του φεστιβάλ, από 15 χώρες, 80 συλλόγους, 4 Ομοσπονδίες και 5 ενώσεις πολεμικών τεχνών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σερρών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, ο αθλητικός σύλλογος Δίας Σερρών και ο γυμναστικός σύλλογος Ερμής Ηράκλειας.

«Ο Δήμος Σερρών για μία ακόμη φορά φιλοξενεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, που ξεπερνά τα όρια του Δήμου. Ο Δήμος Σερρών είναι έτοιμος να υποδεχθεί για μία ακόμη φορά ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Οι Σέρρες έχουν τις υποδομές, ώστε να αναδειχθεί σημείο αναφοράς κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 19-5-2016 με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη και ο Πρόεδρος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Όλα είναι έτοιμα, δήλωσε ο κ. Χατζημαργαρίτης, για να υποδεχθούμε το παγκόσμιο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών και κάλεσε όλους τους Σερραίους να επισκεφθούν το κλειστό γυμναστήριο και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ευχαρίστησε τον Δήμο Σερρών για την φιλοξενία του παγκόσμιου φεστιβάλ, λέγοντας ότι  οι Σέρρες  αποδεδειγμένα στηρίζουν τον αθλητισμό, είναι αθλητομάνα και μπορεί να φιλοξενεί αγώνες υψηλού επιπέδου.

 

Ωρα

21 (Σάββατο) 10:00 - 22 (Κυριακή) 18:00

Τόπος

Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Εξοχών 52, Σέρρες