Πανηγύρι στην Ανω Βροντού για την αναστήλωση του καμπαναριού του χωριού - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Πανηγύρι στην Ανω Βροντού για την αναστήλωση του καμπαναριού του χωριού - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούνιος, 2017

05ΙουνalldayalldayΠανηγύρι στην Ανω Βροντού για την αναστήλωση του καμπαναριού του χωριού(Ολη ημέρα: Δευτέρα) Ανω Βροντού

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο  Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βροντούς διοργανώνουν πανήγυρη για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.

Το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στο εξωκκλήσι του Αγίου Πνεύματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση   στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου.

Για την αναστήλωση του καμπαναριού

Τα έσοδα αυτής της διοργάνωσης θα διατεθούν για την αποπεράτωση της αναστήλωσης του καμπαναριού του χωριού μας, ενός μνημείου του 1870 με ιδιαίτερη ιστορική και πολιτιστική αξία.

Κάλεσμα συμμετοχής

Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε σε αυτή την εκδήλωση, να απολαύσετε το φυσικό τοπίο του χωριού μας, τη δροσιά και τον καθαρό αέρα και να διασκεδάσετε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Ωρα

Ολη ημέρα (Δευτέρα)

Τόπος

Ανω Βροντού

Ανω Βροντού, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.