Νοέμβριος, 2016

.21Νοέ19:30.20:30ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΑΡΤΙΔΗ "Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά: ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω".19:30 - 20:30 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών και οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Ψυχιάτρου – Ψυχοθεραπευτή Συγγραφέα

ΙΑΚΩΒΟΥ Θ. ΜΑΡΤΙΔΗ “Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά: ΓΟΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω”.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30
Αμφιθέατρο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών
«Γεώργιος Καφταντζής»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΓΚΟΥ – Φιλόλογος
Και ο συγγραφέας ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΑΡΤΙΔΗΣ

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικα θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών – παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.
Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.

Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο ειδος του.
Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή με παραδείγματα,χωρις θεωρητική ορολογία.
Ένας πρακτικός «οδηγός» για το πως κτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και –γιατί όχι;– πως μπορείς να πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά!

Η αμεσότητα του τρόπου γραφής φιλοδοξεί να γοητεύσει τον αναγνώστη.

Ωρα

(Δευτέρα) 19:30 - 20:30

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες