Πλήρη ντάξει - στο Καφέ Αμάν - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Πλήρη ντάξει - στο Καφέ Αμάν - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούλιος, 2017

.14Ιούν21:30.23:00Πλήρη ντάξει - στο Καφέ Αμάν21:30 - 23:00 καφέ ΑΜΑΝ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι Πλήρη ντάξει στο Καφέ Αμάν την ερχόμενη Παρασκευή 14/7

Τους πλήρη ντάξει αποτελούν οι:

Κατερίνα Δούκα: τραγούδι, κουτάλια, ζήλιες Μανώλης Πορφυράκης: τραγούδι, κιθάρα Λευτέρης Τσικουρίδης: τραγούδι, μπουζούκι Χρήστος Παππάς: τραγούδι, μπουζούκι, μπαγλαμάς, κιθάρα 
Η λαϊκή κομπανία “πλήρη ντάξει” έχει παγιώσει ένα τρόπο έκφρασης και απόδοσης βασισμένο στο παραδοσιακό ύφος και όπως αυτό καταγράφεται από την δισκογραφία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου.

Η ανάγκη καταγραφής αυτού του ιδιώματος τους οδήγησε στη δισκογραφία, και με τη βοήθεια πολλών φίλων τους, καταφέρανε να εκδόσουν τρεις (3) δίσκους με δικά τους κομμάτια,

  • πλήρη ντάξει – Νοέμβριος 2013,
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – Νοέμβριος 2014,
  • Τρίτος ΔΙSKOS – Δεκέμβριος 2015.

Τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και παλιά ρεμπέτικα συνθέτουν το ρεπερτόριο που παρουσιάζουν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ο δυναμισμός στην οργανοπαιξία και ο λυρισμός των φωνών τους είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που τους προσάπτουν οι φίλοι ακροατές τους.
Έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ και έχουν φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο (Video artists, designers, ζωγράφους, φωτογράφους, ηχολήπτες, παραγωγούς) διαμορφώνοντας ένα ευρύ πεδίο δράσεων γύρω από την κομπανία. 

Μάθετε περισσότερα για τους πλήρη ντάξει 

Ωρα

(Παρασκευή) 21:30 - 23:00

Τόπος

καφέ ΑΜΑΝ

Χατζιακώβου 10, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.