“ΠοδηλατοVόlta” - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών “ΠοδηλατοVόlta” - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούνιος, 2016

.12Ιου11:00.11:30“ΠοδηλατοVόlta”11:00 - 11:30 Πλατεία Κρονίου Οργανωτής: Σερραίες Μανούλες

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο σύλλογος Σερραίες Μανούλες, το ποδηλατικό και τριαθλητικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, και το Voltabar σας καλούν στην ˝ ΠοδηλατοVόlta ˝.!

Κυριακή, 12/06/2016 στην πλατεία Κρονίου στις  11:00 ελάτε μικροί και μεγάλοι σε μια διαφορετική βόλτα  για την καλύτερη χρήση του ποδηλάτου και την εξοικείωση των πολιτών στη χρήση των ποδηλατοδρόμων.

Παιδιά  όλων των ηλικιών και όλα τα ποδήλατα (με βοηθητικές ρόδες ή όχι ) είναι ευπρόσδεκτα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικές δραστηριότητες για λιλιπούτειους ποδηλάτες και πορεία με τα ποδήλατα στους ποδηλατοδρόμους της πόλης για τους μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες. Όσοι θα πάρουν μέρος σε αυτή την ποδηλατοβόλτα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση 2 ποδηλάτων.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός οι Σερραίες Μανούλες και το Voltabar έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία των Σερρών, δράττονται της ευκαιρίας να αναδείξουν το ποδηλατικό δίκτυο που δημιουργείται στην πόλη μας συμβάλλοντας στην εμβάθυνση της ποδηλατικής κουλτούρας που πρέπει να αναπτύξουν οι Σερραίοι συμπολίτες μας κάνοντας ορθή χρήση του ποδηλάτου, ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες.

Καλούμε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου, μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 11:00 στην πλατεία Κρονίου να διασκεδάσουν, να χαρούν και να παίξουν με τα ποδήλατα! ΠοδηλατοVόlta, γιατί το μέλλον δεν περιμένει .

Ωρα

(Κυριακή) 11:00 - 11:30

Τόπος

Πλατεία Κρονίου

Παν.Τσαλδάρη 2, Σέρρες

Οργανωτής

Σερραίες ΜανούλεςSermothers@gmail.com