Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών σε Φορείς Υποδοχής - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών σε Φορείς Υποδοχής - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιανουάριος, 1970

.01Ιαν00:00.00:00Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών σε Φορείς Υποδοχής00:00 - 00:00

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Για το λόγο αυτό διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

«Πρακτική άσκηση φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών σε Φορείς Υποδοχής – (ΦΥ)» η οποία θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 14:00, στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών (Άγιος Ιωάννης).

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν από τον Ιδρυματικά Υπεύθυνο κ. Αντώνη Κορωναίο, Καθηγητή Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και τις υπεύθυνες του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ., οι διαδικασίες συμμετοχής των ΦΥ που σχετίζονται εξ αντικειμένου με το Τμήμα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φοιτητές/τριες του Τμήματος θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών.

Για το πρόγραμμα της ενημερωτικής συνάντησης επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.phed-sr.auth.gr/el/news/events-seminars/275

Ωρα

(Πέμπτη) 00:00 - 00:00