ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάρτιος, 2017

24Μαρallday01ΙουνalldayΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ(Ολη ημέρα) Λίμνη Κερκίνη

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

«Έλα μαζί μας – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε»

Μετά από 5 χρόνια συνδιοργάνωσης, ο Οικοπεριηγητής ανακοινώνει την 2η συνεχόμενη αποκλειστική διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης (Ε.Π.), με τον διακριτικό τίτλο «ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΚΕΡΚΙΝΗ 2017», για το χρονικό διάστημα από τις 30 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου.

Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η μαζική συμμετοχή, σε περιοχές που την έχουν πραγματικά ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία της προσφοράς σε όποιον το θέλει.

Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία μέχρι το μεσημέρι με αποκλειστικό στόχο και για φέτος τον καθαρισμό όσο μεγαλύτερης ακτογραμμής γίνετε στη Λίμνη Κερκίνη. Έχουν δε προβλεφθεί μία σειρά περιηγητικών δράσεων από την ομάδα του Οικοπεριηγητή με στόχο την  γνωριμία των εθελοντών με το Ε.Π. και τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.

Η διαμονή των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στον ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, και το σύνολο των περιηγήσεων τους (Τζιπ, κανό, ποδήλατα, βαρκάδα, τοξοβολία, πεζοπορία, rapel κ.α.), καθώς και των μετακινήσεων, παρέχονται δωρεάν στους εθελοντές μας.

Το κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 120,00 αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας (3 πλήρη γεύματα ανά ημέρα).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής, ορίζετε η 1η Ιουνίου 2017 έως τις 12:00π.μ.

Επιπλέον πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο www.ethelonteskerkinis.blogspot.gr ή στο ethelonteskerkinis@gmail.com

 

Ωρα

Μάρτιος 24 (Παρασκευή) - Ιούνιος 1 (Πέμπτη)

Τόπος

Λίμνη Κερκίνη

Λιθότοπος, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.