Ρεσιτάλ πιάνου με την Έφη Μπακούρα - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Ρεσιτάλ πιάνου με την Έφη Μπακούρα - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Απρίλιος, 2017

.05Απρ20:00.22:00Ρεσιτάλ πιάνου με την Έφη Μπακούρα20:00 - 22:00 Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου με την Έφη Μπακούρα.

 Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ωδείου του Συλλόγου (Β. Βασιλείου 12)
Η Έφη Μπακούρα θα ερμηνεύσει έργα Bela Bartok, Franz Schubert και L.v.Beethoven.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΒΙΟ: Έφη Μπακούρα

Η Έφη Μπακούρα γεννήθηκε στις Σέρρες. Ξεκίνησε από την ηλικία των 6 ετών σπουδές στο πιάνο και το 1998 εισήχθη στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, από όπου και αποφοίτησε το 2004.

Το 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου σπούδασε πιάνο με τις καθηγήτριες Λόλα Τότσιου, Βίνια Τσόπελα και Ξένια Θεοδωρίδου. Παράλληλα με τις σπουδές της, έλαβε το πτυχίο Αρμονίας με Άριστα από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, υπό την καθοδήγηση του Θεόδωρου Γκρούνη.

 Το 2014, υπό τη διδασκαλία του Νικόλα Έξαρχου, έλαβε το Δίπλωμα Πιάνου από το Ωδείο του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών με βαθμό Άριστα παμψηφεί.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές της στο Luca School of Arts – Campus Lemmens (Lemmensinstituut) στο Leuven (Βέλγιο), και το 2016 ολοκλήρωσε το Master στο πιάνο, υπό την επίβλεψη του Dr. Alessandro Cervino. Το Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησε σπουδές πάνω στη διδακτική (SLO) στο Lemmensintituut.
Παράλληλα με τις σπουδές της, έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει ενεργά σε masterclasses (Boris Giltburg, Andrey Pisarev, Franca Bartoli). Ταυτόχρονα εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου και μουσικής σε ωδεία του Βελγίου. Επίσης συνεργάζεται ως συνοδός με τη γυναικεία χορωδία Camerata Ostendia.

Ωρα

(Τετάρτη) 20:00 - 22:00

Τόπος

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Βασιλέως Βασιλείου 12, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.