Μάρτιος, 2017

.01Μάρ20:00.21:00Ρεσιτάλ πιάνου με την Μελίνα Τσινάβου20:00 - 21:00 Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου με την Μελίνα Τσινάβου.

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ωδείου του Συλλόγου (Β. Βασιλείου 12)

Η Μελίνα Τσινάβου θα  ερμηνεύσει έργα των L.v.Beethoven, F.Mendelssohn, R.Schumann, Α.Scriabin , F.Chopin.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Μελίνα Τσινάβου

Η Μελίνα Τσινάβου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1992. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο πιάνο στην ηλικία των 7 ετών στον Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών (τάξη Α. Γαληνού) και συνέχισε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη Γ. Κυράτσου) από όπου απέκτησε Δίπλωμα πιάνου με Άριστα Παμψηφεί. Παράλληλα μελέτησε για τέσσερα έτη με την Δόμνα Ευνουχίδου. Σήμερα είναι φοιτήτρια στο σολιστικό τμήμα πιάνου της Hochschule für Musik und Darstellende Kunst στο Graz με καθηγήτρια την Μilana Chernyavska.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους J.Rouvier, A.Perl, C.Vickers, P.Chen, Α.Weiss, A.Zenziper, Μ.Hauber, Δ.Τουφεξή,Α.Παπαστεφάνου,κ.α.

Έχει αποσπάσει το Α’ Βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης, το Α’ Βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του ΔΩΛ και το Β’ βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Μαρια Χαιρογιώργου-Σιγάρα». Έχει συμπράξει με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων, την Ορχήστρα Εφήβων του ΚΩΘ, την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ) ενώ τον Οκτώβρη του 2014 συνέπραξε με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο έργο «Αζωθ» του Αντώνη Ανισέγκου σε πρώτη εκτέλεση για τα 100 χρόνια του ΚΩΘ.

Ακόμη, είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 

Ωρα

(Τετάρτη) 20:00 - 21:00

Τόπος

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Βασιλέως Βασιλείου 12, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.