Ιούλιος, 2017

.03ΙούνΟλη ημέρα.29ΣεπSER-EXPO 2017: Έρχεται τέλη Σεπτέμβρη - Εγγραφές Συμμετοχής(Ολη ημέρα) Διοικητήριο Π.Ε. Σερρών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το διάστημα από Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών, SER-EXPO 2017. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Agronews και η Agrenda

Ήδη από την παρθενική της διοργάνωση, τον Οκτώβριο 2015, η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO», έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως το κορυφαίο οικονομικό, επιχειρηματικό, κοινωνικό γεγονός περιφερειακά, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό, προσελκύοντας ένα ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων όσο και εμπορικών επισκεπτών.

Η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO» προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να αναδείξουν τα παραγόμενα αγαθά τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία στους χιλιάδες Έλληνες επισκέπτες και τους διεθνείς hostedbuyers να διαπιστώσουν όλο το εύρο και την ποικιλία του ελληνικού και κυρίως τοπικού μας πλούτου!

3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση

Με εφαλτήριο την προηγούμενη επιτυχία της, το Επιμελητήριο Σερρών προχωρά στη διοργάνωση της SER-EXPO 2017 – 3η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών (Μεραρχίας 36).

Δείτε περισσότερα για την έκθεση εδώ.

Απολογισμός της SER-EXPO 2016.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της έκθεσης

Ωρα

Ιούλιος 3 (Δευτέρα) - Σεπτέμβριος 29 (Παρασκευή)

Τόπος

Διοικητήριο Π.Ε. Σερρών

Μεραρχίας 36, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.