Μάιος, 2016

.07Μάι11:30.15:00«Σερραίες Μανούλες»: Μαμά δεν είσαι μόνη, αλλά είσαι η μόνη!11:30 - 15:00 Πλατεία Ελευθερίας Οργανωτής: Σερραίες Μανούλες

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το σύνθημα, «Μαμά δεν είσαι μόνη, αλλά είσαι η μόνη!»! Ο σύλλογος «Σερραίες Μανούλες» γιορτάζει και φέτος για 5η συνεχή χρονιά τη γιορτή της μητέρας. Φέτος η γιορτή είναι αφιερωμένη στις μανούλες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 7 Μαΐου από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα!

Ζωγραφική, κατασκευές, μπαλόνια, κεράσματα, δώρα για μικρούς και μεγάλους (XXLady Phenomeno!), αθλοπαιδιές, face painting από τη Ζωή Μεσσάικου τα συστατικά της επιτυχίας!

Στη γιορτή θα συμμετέχουν, το «Παιδικό κολλέγιο» κι ο παιδικός σταθμός «Ονειρούπολη», οι ομάδες ΙΚΑΡΟΙ και ΣΕΡΡΕΣ ’93 με αθλοπαιδιές, θα μοιράσει μπαλόνια στα παιδιά η «Διοτίμα», ενώ ο σύλλογος Θεσσαλών «Παναγία Ξενιά» θα ανοίξει το χορό! Γλυκά και κεράσματα θα προσφέρουν: Ζαχαροπλαστείο Βασάκης, ο φούρνος Παπαδόπουλος. Γλαστράκια το Flower Market. Καπελάκια για τον ήλιο για μαμάδες και παιδιά XXLady Phenomeno! Επίσης, θα κληρωθεί ένα καλάθι με προϊόντα από το κατάστημα του κ. Γκόφη «Η Γη μας» και το κομμωτήριο Estetica θα έχει μοναδικές προσφορές για όλους! Η γιορτή έχει την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς- υποστηρικτές της γιορτής μας, XXLady Phenomeno, Estetica κομμωτήριο, Η ΓΗ ΜΑΣ, Diotima-Fardella, Βασάκης, «Παιδικό κολλέγιο», «Ονειρούπολη», Flower Market, Σκουπάκη ξένες γλώσσες, Taurus security, Coffee island, φούρνος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, Σέρρες ΄93, ΙΚΑΡΟΙ, σύλλογος Θεσσαλών Ν. Σερρών «Παναγία Ξενιά».

Για το Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες»

Η Πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας

Ξένια Καράμπελα                                            Χριστίνα Καρπάζη

Ωρα

(Σάββατο) 11:30 - 15:00

Τόπος

Πλατεία Ελευθερίας

Πλ.Ελευθερίας, Σέρρες

Οργανωτής

Σερραίες ΜανούλεςSermothers@gmail.com