Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών το California Superbike School - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών το California Superbike School - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Οκτώβριος, 2016

.01Οκτ09:00.02(Οκτ 2)16:00Στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών το California Superbike School09:00 - 16:00 (2) Αυτοκινητοδρόμιο

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ακόμη μία φορά το California Superbike School στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου τα μαθήματα για όσους επιδιώκουν την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τέχνη της οδήγησης της μοτοσυκλέτας θα συνεχιστούν.

Ειδικότερα το διεθνούς φήμης σχολείο, οι υπεύθυνοί του και οι μοτοσυκλετιστές που θα λάβουν μέρος στα προβλεπόμενα επίπεδα εκμάθησης θα βρίσκονται στην πίστα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου για ένα επιπλέον κύκλο απαραίτητης γνώσης, τεχνικής κι εμπειρίας στην οδήγηση.

Επισημαίνεται ότι το California Superbike School είναι η μοναδική σχολή ασφαλούς οδήγησης παγκοσμίως με 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας, η οποία έχει σαν σκοπό την εκπαίδευση των αναβατών στην Τέχνη της Οδήγησης της μοτοσυκλέτας, με τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν από κάθε αναβάτη, με οποιαδήποτε τύπου μοτοσυκλέτας και ισχύουν για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Δημιουργείται έτσι  ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» δεξιοτήτων και οδηγικής εμπιστοσύνης.

Μία τυπική μέρα στο σχολείο είναι γεμάτη περιλαμβάνει μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα και 20-λεπτά πρακτικής στη πίστα.

 

Ωρα

1 (Σάββατο) 09:00 - 2 (Κυριακή) 16:00

Τόπος

Αυτοκινητοδρόμιο

Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, Σέρρες