Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών: Προβολή ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένες στις γυναίκες. - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών: Προβολή ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένες στις γυναίκες. - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάρτιος, 2019

.15Μάρ19:00.21:00Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών: Προβολή ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένες στις γυναίκες.19:00 - 21:00 Δημόσια Βιβλιοθήκη

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών, στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών (8 Μάρτη), διοργανώνει προβολή ταινιών μικρού μήκους αφιερωμένων στις γυναίκες, σε συνεργασία με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και την υποστήριξη του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Οι ταινίες μικρού μήκους που πρόκειται να προβληθούν έχουν δημιουργηθεί από γυναίκες και έχουν προβληθεί στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Ωρα

(Παρασκευή) 19:00 - 21:00

Τόπος

Δημόσια Βιβλιοθήκη

Νίκου Νικολάου 20, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.