Μάιος, 2016

.25Μάι21:00.21:50Συναυλία με όμποε και πιάνο21:00 - 21:50 Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών διοργανώνει συναυλία μουσικής δωματίου. Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 25 Μαίου 2016 και ώρα 9:00 μ.μ. στην αίθουσα του Ωδείου του Συλλόγου (Β. Βασιλείου 12)

Ο Χάρης Κουλούρης στο όμποε και η Ελένη Κουτή στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των C. Saint-Saens, R. Schumann, G.Donizetti, Α.Pasculli

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Κουτη-ΚουλούρηςΗ Ελένη Κουτή ξεκίνησε τις σπουδές πιάνου σε ηλικία 6 ετών, στο Εθνικό Ωδείο Λάρισας. Πήρε πτυχίο πιάνου και δίπλωμα πιάνου με βαθμό «Άριστα παμψηφεί», στην τάξη του καθηγητή Βαγγέλη Πορτοκάλη, στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως συνοδός στο πιάνο στις χορωδίες Θεσ/νικης Νέου Ωδείου, Ελληνικού Κολεγίου, Κοραή, Δ.Πυλαίας και Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου, μουσικής παιδείας και κινησιολογίας με καθηγητές διεθνούς φήμης, όπως ο Νίκος Αστρινίδης, ο Γιώργος Χατζηνίκος, η Ζουζού Νικολούδη κ.α. Έλαβε μέρος σε ηχογράφηση για θεατρική παράσταση και έχει δημοσιεύσει άρθρο στο περιοδικό «Μουσικοτροπίες».  

Συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις, συνοδεύοντας χορωδιακή μουσική, μονωδία, καθώς και σε συναυλίες μουσικής δωματίου.

Από το 2004 εργάζεται ως μόνιμη καθηγήτρια πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Σερρών

Ο Χάρης Κουλούρης γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία 7 ετών πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στην Παλαιά Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας. Αργότερα ξεκίνησε μαθήματα Όμποε στην Κέρκυρα και συνέχισε στο Ωδείο Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη όπου πήρε και το δίπλωμά του με «Άριστα».

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην εκτέλεση του Όμποε (σολιστική ερμηνεία) με καθηγητή τον Σπύρο Κοντό όπου το 2014 ανακηρύχθηκε πτυχιούχος με βαθμό «Άριστα». Είναι επίσης πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών. Υπήρξε μέλος ως πρώτο Όμποε – κορυφαίος της ορχήστρας του Ιονίου Πανεπιστημίου, της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Κέρκυρας, της Μπάντας αλλά και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κερκύρας καθώς και του κουιντέτου ξύλινων πνευστών «ATECHNick».

Έχει δώσει συναυλίες με της Αγγλική Ορχήστρα «IMaestri», με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και με την Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει στα διεθνή σεμινάρια στην Κέρκυρα με καθηγητές τον Thomas Intermuhle και τον Σπύρο Κοντό.

Τη Χρονιά 2015 – 2016 εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Σερρών ως αναπληρωτής καθηγητής στην τάξη του Όμποε.

Ωρα

(Τετάρτη) 21:00 - 21:50

Τόπος

Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Βασιλέως Βασιλείου 12, Σέρρες