Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιανουάριος, 2019

.27Ιαν18:30.20:00Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών - κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας18:30 - 20:00 Ελπίδα Resort

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών, τιμώντας την ημέρα των Γραμμάτων στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια να τιμώνται άνθρωποι με προσφορά στην εκπαίδευση, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος τιμά τους απερχόμενους Συμβούλους Φιλολόγων Σερρών, την Πηνελόπη Τζιώκα και τον κ. Ιωάννη Κιορίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου λοιπόν σας καλεί, όλους τους φιλολόγους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αλλά και τους φίλους του Συνδέσμου, για να μοιραστούμε ένα ξεχωριστό απόγευμα, με μουσική και εδέσματα, να κάνουμε τον απολογισμό μιας δύσκολης χρονιάς, να ανανεώσουμε τους στόχους μας και να ευχηθούμε το έτος που ξεκινά να είναι γεμάτο πνευματικό φως για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα συναντηθούμε λοιπόν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εστιατoρίου του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa (Εξοχών 12) στις 18:30.

Τιμή εισόδου: 5 € (περιλαμβάνονται: καφές ή ρόφημα και μπουφές)

 

Ωρα

(Κυριακή) 18:30 - 20:00

Τόπος

Ελπίδα Resort

Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.