Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Συνταξιουχικών Σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Συνταξιουχικών Σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ιούνιος, 2016

02Ιουν(Ιουν 2)10:30(Ιουν 2)10:30Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Συνταξιουχικών Σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης10:30 - 13:00 Εργατικό Κέντρο

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Την Πέμπτη 2 Ιούνη και ώρα 10:30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων Συνταξιουχικών Σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τη Σύσκεψη διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιιουχικές Οργανώσεις και καλούνται τα Σωματεία Συνταξιούχων του ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΤΕ να συμμετέχουν σε αυτήν.

Το Σωματείο ΙΚΑ Ν. Σερρών καλεί τους Συνταξιούχους του νομού να πάρουν μέρος στη Σύσκεψη για να ενημερωθούν για το νόμο λαιμητόμο που κατακρεουργεί παλιούς και νέους Συνταξιούχους και για να συντονίσουμε την αγωνιστική κινητοποίηση στην περιοχή μας, για την ανατροπή του αντιασφαλιστικού νόμου.

Εισηγητής στη Σύσκεψη θα είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ συνάδελφος Δήμος Κουμπούρης.

Ωρα

(Πέμπτη) 10:30 - 13:00

Τόπος

Εργατικό Κέντρο

Μεραρχίας 36, Σέρρες