ΤΕΙ Σερρών: Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική και οι Εφαρμογές της Ρομποτικής στην Εκπαίδευση - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών ΤΕΙ Σερρών: Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική και οι Εφαρμογές της Ρομποτικής στην Εκπαίδευση - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάιος, 2017

25Μάι(Μάι 25)10:10(Μάι 25)10:10ΤΕΙ Σερρών: Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ρομποτική και οι Εφαρμογές της Ρομποτικής στην Εκπαίδευση10:10 - 13:30 ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Το νεοσύστατο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Ρομποτική, που λειτουργεί στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

«Το Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Ρομποτική και οι εφαρμογές της Ρομποτικής στην Εκπαίδευση»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00  π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μια σειρά από εισηγητές θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος, που είναι καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και θέματα που αφορούν στη διδακτική της Ρομποτικής στην τριτοβάθμια, τη δευτεροβάθμια και την πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ανάμεσα στους εισηγητές είναι Καθηγητές του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Καθηγητές συνεργαζόμενων Ιδρυμάτων, ο Σύμβουλος Καθηγητών Πληροφορικής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπρόσωπος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την ημερίδα αναμένεται να παρακολουθήσουν φοιτητές, μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Πρόγραμμα Ημερίδας

10:00-10:15 Έναρξη-χαιρετισμοί

10:45-11:00 Απόστολος Τσαγκάρης Επίκουρος Καθηγητής,Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού,Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

«Καλές πρακτικές της διδασκαλίας της Ρομποτικής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»

11:00-11:15 Βασίλειος Εφόπουλος Σύμβουλος Καθηγητών Πληροφορικής, ΔΔΕ Σερρών

«Η διδασκαλία της Ρομποτικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

11:15-11:30 Βασίλειος Καμπουρλάζος Καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου με μηχανές

Θεόδωρος Παχίδης Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

«Δραστηριότητες του Εργαστηρίου Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου με Μηχανές και Κινούμενα Ρομπότ»

11:30-11:45 Στέργιος Δομουχτσής Εκπαιδευτικός ΠΕ 70, 3ο Δημ. Σχολείο Σερρών

«Εφαρμογές της Ρομποτικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

10:15-10:30 Ιωάννης Καλόμοιρος Αναπλ. Καθηγητής, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Ρομποτική, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

«Το Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Ρομποτική: Άξονας συνεργασιών και συγκλίσεων»

10:30-10:45 Σπυρίδων Καζαρλής Καθηγητής, Διευθυντής Τομέα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών και Βιομηχανικών Εφαρμογών, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

«Το Πρόγραμμα Σπουδών του νέου ΠΜΣ στη Ρομποτική: Θεωρητική και Εφαρμοσμένη διάσταση»

Ωρα

(Πέμπτη) 10:10 - 13:30

Τόπος

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΕΙ Σερρών

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.