Μάιος, 2016

.07Μάι(Μάι 7)10:00.09(Μάι 9)11:00Τριήμερη επίσκεψη στις Σέρρες του Αρχιεπισκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου10:00 - 11:00 (9) Σέρρες

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Τριήμερη επίσκεψη στην περιοχή των Σερρών θα πραγματοποιήσει από τις 7 ως τις 9 Μαΐου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄.

Η υποδοχή του Μακαριωτάτου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββατου (7/5) στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σερρών και θα ακολουθήσει Δοξολογία.

Στις 7.00 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

Την Κυριακή 8 Μαϊου στις 7 το πρωί θα ψαλλεί Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιεπισκοπική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και στις 12 το μεσημέρι υποβολή σεβασμάτων υπό των μοναστικών αδελφοτήτων, πνευματικών, πολιτιστικών συλλόγων και λοιπών φορέων της πόλεως και του νομού στο Επισκοπείο Σερρών.

Τη Δευτέρα (9/5) στις 9.30 το πρωί ο Μακαριώτατος θα επισκεφθεί το 3ο Γυμνάσιο Σερρών και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ορθόδοξη Χριστιανική Αδελφότητα «Λυδία η Φιλιππησία» και θα ακολουθήσει Δοξολογία.

Ωρα

7 (Σάββατο) 10:00 - 9 (Δευτέρα) 11:00

Τόπος

Σέρρες

Σέρρες