Μάιος, 2017

20Μάι(Μάι 20)18:00(Μάι 20)18:00Βάζουμε «τρίποντο» στην ευαισθησία, «καρφώνουμε» στην αγάπη και κάνουμε «φάουλ» στην αδιαφορία.18:00 - 20:00 Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Περισσότερα

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

To Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο των Σερρών, θα διεξαχθεί ένας διαφορετικός αγώνας καλαθοσφαίρισης. Ένας αγώνας ζωής και αγάπης. Πρόκειται για έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης με αναπηρικά αμαξίδια και παράλληλες εκδηλώσεις, με πρωταγωνιστές όλους εσάς.

Την εκδήλωση διοργανώνουν

ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Νομού Σερρών, το ενημερωτικό site «Infonews24.gr», το Αθλητικό Metropolis 97.2 και το ενημερωτικό site «Newx.gr».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν

επίσης τα παιδικά τμήματα καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού, οι «Πελαργοί», ενώ θα διανθιστεί και με χορευτικά από τη Σχολή Χορού της Ναταλί Θεοδωρίδου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Σερραίοι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κόκκινος και Ζωή Χειμωνίδου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα θα διατεθούν ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στο Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Νομού Σερρών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι:

Good Day Café- KafeΚομμώσεις ΤΑΚΗΣΒΕΝΙΑ Μεσιτικό γραφείο Γιάννη ΔήμουΣουβλάκια «Ο ΣΩΤΟΣ» – Medi J – Hypoxi – Frontis medical care

Ωρα

(Σάββατο) 18:00 - 20:00

Τόπος

Κλειστό Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων

Εξοχών 52, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...