Ιούνιος, 2016

.06Ιου20:00.21:00Βιβλιοπαρουσίαση: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ της Γεωργίας Κακαλοπούλου στην ΑΙΓΛΗ20:00 - 21:00 καφέ-μπαρ Αίγλη Οργανωτής: Βιβλιοπωλείο ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Σχολαρχείον», σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Γεωργίας Κακαλοπούλου
 Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο καφέ «Αίγλη» (Χατζηιακώβου Βασ. 8, Σέρρες).
Για το βιβλίο θα μιλήσει η κα Ειρήνη Μπάρμπα, φιλόλογος.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη.
Πληροφορίες: Βιβλιοπωλείο «Σχολαρχείον»,
κ. Κατσαβούνης Σταύρος, τηλ.: 2321022463.

Περιγραφή
Μπορεί μια νεαρή κοπέλα να μεταμφιεστεί σε αγόρι για να εισχωρήσει στα άδυτα μιας αντρικής αθλητικής ομάδας προκειμένου να ανακαλύψει τον δολοφόνο του πατέρα της;
Τίποτα δεν είναι ικανό να κρατήσει την Τάμι μακριά από τον οίκο των Κονσίτο Αρά και τη σχολή χάντμπολ Ζέφιρο, στις Συρακούσες. Η μυστηριώδης έλξη που της ασκεί το παλιό αρχοντικό και ο ιδιοκτήτης του, ο κακότροπος και σκληρόκαρδος Μάσιμο, αλλά και η ανάγκη της να αποδοθεί δικαιοσύνη την υποχρεώνουν να πάρει μέρος σε μια ασύλληπτη περιπέτεια, που θα αλλάξει τον ρου της μοίρας.
Η ζώνη της Ντιάνα, ένα πολύτιμο κειμήλιο το οποίο καταράστηκε η πρώτη κοντέσα της οικογένειας Κονσίτο Αρά και στοιχειώνει όλους τους απoγόνους, θα μπλέξει στα γρανάζια της κατάρας τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Ποιος έκλεψε τη ζώνη;
Πώς θα λυθεί η κατάρα που βαραίνει τις πλάτες του Μάσιμο; Ποιος είναι ικανός να γεμίσει με φως την άδεια του καρδιά και να τον σώσει από τον βέβαιο χαμό του;
Αντέχεις ή παραδίνεσαι; Μάχεσαι ή ρίχνεις κουρασμένα το σπαθί και την ασπίδα;
Ο Μάσιμο σηκώθηκε από την καρέκλα του και το δωμάτιο αμέσως έδειξε μικρότερο, καθώς η ψηλή του κορμοστασιά γέμισε τον χώρο.
Για άλλη μια φορά, η Τάμι ταράχτηκε. Αυτός ο άνθρωπος είχε την ικανότητα να την αναστατώνει ακόμη και με τις πιο απλές κινήσεις του.
Οι μαύρες ίριδες των ματιών της έγιναν τεράστιες, καθώς το βλέμμα της ενώθηκε με το δικό του – κοφτερό αδαμάντινο ξυράφι ανάμεσα σε μαύρες βλεφαρίδες.
Ναι, δεν ήταν άνθρωπος. Ήταν ένας σκοτεινός άγγελος. Ένα πλάσμα χαραγμένο από κατάρες, μίση και πάθη, που όμως την είχε γοητεύσει, κάνοντάς τη να τον αγαπήσει με όλο της το είναι.
Ήταν δική του πια.

ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

KAKALOPOULOU_GEORGIAΗ Γεωργία Κακαλοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ζει στην ύπαιθρο, στους πρόποδες του Ανατολικού Ολύμπου, απ’ όπου και κατάγεται.
Οι πρόγονοί της έχουν ρίζες στην Κρήτη και στη Μικρά Ασία.
Φοίτησε στα ΤΕΙ Επισκεπτριών Υγείας, ενώ παράλληλα έκανε σπουδές κλασικής κιθάρας και αρμονίας. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου, καθώς και μαθήματα υποκριτικής σε ερασιτεχνικό θέατρο της Κατερίνης, συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις.
Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε τεχνικό γραφείο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Η μεγάλη της αγάπη είναι η συγγραφή μυθιστορημάτων.
Γράφει, επίσης, ποιήματα. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στη διαδικτυακή εφημερίδα Mag Newspaper.

Ωρα

(Δευτέρα) 20:00 - 21:00

Τόπος

καφέ-μπαρ Αίγλη

Βασ. Χατζηϊακώβου 8, Σέρρες

Οργανωτής

Βιβλιοπωλείο ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ Πα.Τσαλδάρη, 12, Σέρρες