Σεπτέμβριος, 2017

.30Σεπ.01ΟκτVoreia Sirris Challenge 23km & Βόλτα Run 5km(Σεπτέμβριος 30) 10:00 - (Οκτώβριος 1) 13:00 Πλατεία Κρονίου

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Voreia Sirris Challenge  23km  &  Βόλτα Run 5km – Σέρρες . 1 Οκτωβρίου 2017
Είσαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση ή προτιμάς τρέξιμο 5χλμ  την Κυριακή?
Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών ανακοινώνουν την ανανεωμένη διοργάνωση των αγώνων  

 Voreia Sirris Challenge 23km & Βόλτα Run 5km, 

με σημείο εκκίνησης & τερματισμού την Πλατεία Κρονίου στο κέντρο των Σερρών, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 10:00

Είσαι έτοιμος για την πρόκληση?

Το Voreia Sirris Challenge 23km είναι ένας μοναδικός αγώνας που συνδυάζει το τρέξιμο στην άσφαλτο σε όλη την διαδρομή, με ανάβαση σε λόφο και υψομετρική διαφορά 450m!
Με εκκίνηση σε σχεδόν επίπεδο έδαφος για τα πρώτα 3χλμ, έχεις την ευχέρεια να ξεκινήσεις ομαλά και στην συνέχεια να μπεις στην ανάβαση έως το 12χλμ. Μετά το 12χλμ μπορείς να απολαύσεις πιο άνετα την διαδρομή ανάμεσα στα πεύκα & την υπέροχη θέα στην φύση καθώς κατηφορίζεις…

Στο ενδιάμεσο σε υποστηρίζουμε με σταθμό νερού στα 3χλμ, μετά από ένα ελαφρώς κατηφορικό κομμάτι στο 7χλμ με νερό, ισοτονικό & τεχνητή βροχή ώστε να δροσιστείς και να πάρεις δυνάμεις. Στο μισό της διαδρομής στο 11,5χλμ με gel, νερό & σφουγγάρι, στο 14χλμ & 18χλμ  με νερό & ισοτονικό, και λίγο πριν το τέλος στο 21,5χλμ με νερό & τεχνητή βροχή για να δροσιστείς.

Το Voreia Sirris Challenge 23km είναι ένας ιδανικός αγώνας για δρομείς που θέλουν να απολαύσουν την θέα στην φύση αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μονοπάτια,  και για δρομείς που θέλουν να ανεβάσουν τις αντοχές στους τρέχοντας στην ανηφόρα. Πολλοί δρομείς τον θεωρούν μια πολύ καλή προετοιμασία για των Μαραθώνιο της Αθήνας και άλλους αγώνες που ακολουθούν.

Στο Voreia Sirris Challenge 23km θα μπορείς να γνωρίζεις τους χρόνους σου με ακρίβεια με ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε 2 σημεία και αναμετρηθείς για μία θέση στο βάθρο σε τρία ηλικιακά γκρουπ 18-34 / 35-49 / 50+ με ξεχωριστές βραβεύσεις για άντρες και γυναίκες.
Είσαι έτοιμος για την πρόκληση του Voreia Sirris Challenge 23km?

Μήπως προτιμάς τρέξιμο 5χλμ?

Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν τρέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω. 

 Μπορεί να μην το χρειαστείς αλλά θα μοιράζουμε μπουκαλάκια νερό στα 2,5χλμ. Το πιο διασκεδαστικό όμως κομμάτι θα είναι στον τερματισμό, όχι μόνο με την αίσθηση της ευχαρίστησης πως έκανες κάτι καλό για τον εαυτό σου, άλλα με το Special Event που θα έχουμε διοργανώσει για περάσεις καλά μαζί με τους φίλους σου!

Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους,  μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό,  και ιδανικός αγώνας για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να τρέξουν πρώτη  φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους. Εξάλλου πάντα είναι πιο ωραία να τρέχει κανείς με παρέα, για αυτό δήλωσε συμμετοχή μαζί με τα συγγενικά σου πρόσωπα, και έλα στην μεγάλη παρέα του  Βόλτα Run 5km!

Δήλωσε συμμετοχή Σήμερα!

Ηλεκτρονικά στο  www.marathonserres.gr
 Κόστος συμμετοχής 10 € για το Voreia Sirris Challenge 23km με Δώρο Τεχνικό T-Shirt
& 5€ για το Βόλτα Run 5km  με Δώρο T-Shirt
Στη συμμετοχή περιλαμβάνεται τροφοδοσία κατά την διάρκεια των Αγώνων & Αναμνηστικό Μετάλλιο 

Μην  χάσεις την ευκαιρία στη 1 Οκτωβρίου για αυτούς του ξεχωριστούς αγώνες & το Special Event!
Όλες οι πληροφορίες στο www.marathonserres.gr

Ωρα

Σεπτέμβριος 30 (Σάββατο) 10:00 - Οκτώβριος 1 (Κυριακή) 13:00

Τόπος

Πλατεία Κρονίου

Παν.Τσαλδάρη 2, Σέρρες

Γράψτε το σχόλιό σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.