Βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο διαγωνισμό: «Κύπρος 1974-2015, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο διαγωνισμό: «Κύπρος 1974-2015, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…» - Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Μάιος, 2016

.12Μάι11:00.13:00Βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο διαγωνισμό: «Κύπρος 1974-2015, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…»11:00 - 13:00 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος 1974-2015, Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ…».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας της Κύπρου.

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Συνδιοργανωτής του προγράμματος και της εκδήλωσης βράβευσης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης).

Στην εκδήλωση βράβευσης θα παραστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους αλλά και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Χώρος εκδήλωσης: Πολιτιστικό Κέντρο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (Λευκωσία)

Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη  12 Μαΐου  2016, ώρα  11:00 π.μ.

  

Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Υπουργείο Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών
(Μακεδονίας – Θράκης) Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου  

Ωρα

(Πέμπτη) 11:00 - 13:00

Τόπος

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

6, Διογένους Έγκωμη, ΚΥΠΡΟΣ