Δεκέμβριος, 2016

.09Δεκ(Δεκ 9)12:00.11(Δεκ 11)21:00Weihnachtsmarkt: από την ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ12:00 - 21:00 (11) Πλατεία Ελευθερίας

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Η Τοπική Επιτροπή Σερρών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ διοργανώνει και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά

χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση

στην Πλατεία Ελευθερίας το τριήμερο  Παρασκευή  9-Σάββατο 10 -Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες, ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους αλλά και μικρούς, λουκάνικα αλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Την προσπάθειά μας στηρίζουν για 5η χρονιά ενεργά οι μαθητές των σχολείων των Σερρών ενώ κοντά μας είναι και γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις.

Για μια ακόμα χρονιά συνεργάζεται μαζί μας και το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που θα μας προσφέρει τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών.

Στόχος όλων μας να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν ανθρώπους  με ιδιαίτερες ανάγκες:  το Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α Σερρών και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου. 

Σ’ αυτή την προσπάθειά τους  σας καλούν να συμμετάσχετε κι εσείς επικοινωνώντας το μήνυμά τους.

H εισαγωγή αξιόλογων ποσοτήτων φυσικού αερίου από τρίτους προμηθευτές στην Ελλάδα καθίσταται επισφαλής αν όχι αδύνατη

Ωρα

9 (Παρασκευή) 12:00 - 11 (Κυριακή) 21:00

Τόπος

Πλατεία Ελευθερίας

Πλ.Ελευθερίας, Σέρρες