ΕΒΕΣ: Επιδότηση σερραϊκών επιχειρήσεων για να προσλάβουν προσωπικό

εργασίαΤο ΕΒΕΣ σας ενημερώνει ότι από την Πέμπτη, 24.07.2014, δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στον Ο.Α.Ε.Δ. για την επιδότηση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να προσλάβουν προσωπικό, στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων Απασχόλησης για τον Νομό Σερρών, καλύπτοντας τις διευρυμένες εποχιακές ανάγκες τους.

Στο ακόλουθο LINK μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες :

https://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2198&lang=el

Επίσης, στην ιστοσελίδα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ, θα βρείτε τα βιογραφικά υποψηφίων προς απασχόληση, εκ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Προς διευκόλυνση σας, ακολούθως παραθέτουμε αναλυτικά τα βήματα για τη σύνδεση σας στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοινωνικού Στρυμόνα.

i.            Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.kstrymonas.gr

ii.            Συνδεθείτε (Link ‘ ΣΥΝΔΕΣΗ’) με τα εξής στοιχεία:

Όνομα χρήστη : business

Συνθηματικό : Serres14

iii.            Κλικάρετε στο εικονίδιο «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ» (έχετε οδηγηθεί στη διεύθυνσηhttps://www.kstrymonas.gr/cv-search)

iv.            Πλέον δύνασθε να προβείτε σε αναζήτηση βιογραφικών βάσει κριτηρίων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή σχετική διευκρίνηση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κο Γ. Αραπάκη(ΚΕΚ Π.Κ.Μ.- Π.Ε. Σερρών, Διαχειριστής Α.Σ. Κοινωνικού Στρυμόνα & Σερραϊκής Γης) στο τηλ: 23210 23640 ή και με την κα Α. Ελευθεριάδου (Επιμελητήριο) τηλ: 23210 99744.