Εξαιρετικές εμφανίσεις για το ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Εξαιρετικές εμφανίσεις για το ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

83 Πανελληνιο-αγωνες κολύμβησης01Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη από τις 20-22 Ιουνίου στο κατάμεστο κολυμβητήριο Αλίμου με τη συμμετοχή 328 αθλητών και αθλητριών από 57 σωματεία της χώρας. Ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ συμμετείχε με τους αθλητές του να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι στους συγκεκριμένους αγώνες βρέθηκαν όλα τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος.

Οι αθλητές του, κατάφεραν να προκριθούν σε 5 τελικούς των αγωνισμάτων.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά δύο φορές σε ένα μετάλλιο καθώς την Παρασκευή στα 100μ.ύπτιο τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από το Μιχάλη Κοντιζά του Εθνικού Πειραιά και την Κυριακή πίσω από το Νίκο Σοφιανίδη του ΠΑΟΚ για μόλις 2 δέκατα του δευτερολέπτου στα 50μ. ύπτιο. Επίσης ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης το Σάββατο στον τελικό των 200μ. ύπτιου κατέλαβε την 5η θέση.

Σε τελικούς των αγωνισμάτων προκρίθηκαν την Παρασκευή και οι: Κώστας Αρετόγλου και Μάρκος Καλοψιδιώτης με τον πρώτο να τερματίζει 6ος στα 50μ ελεύθερο και το δεύτερο 7ο στα 50μ πρόσθιο.

Αντίθετα δεν κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς οι: Στέργιος Πάππος στα 50μ και στα 100μ πρόσθιο, καθώς και η Αθηνά Γκότση στα 50μ. ελεύθερο και τα 50μ ύπτιο.

Χωρίς εκπροσώπηση στον τελικό των σκυταλοδρομιών είχαμε για τον Πανσερραίκό και στα 4χ100 μικτή ομαδική καθώς στα προκριματικά της Κυριακής, η ομάδα μας με τους: Αρετόγλου – Θεοχαρίδη – Καλοψιδιώτη και Πάππο τερμάτισαν στη 10η θέση και αποκλείστηκαν.

Στους αγώνες έγιναν γνωστά και τα ονόματα των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών τον Αύγουστο στο Βερολίνο, μιας και αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία επίτευξης των ορίων

Πηγη: www.panserraikara.gr