Έξαρση σημειώνουν οι κλοπές με δράστες νέους ανθρώπους στις Σέρρες

αστυνομια_οπλο_χειροπέδεςΈξαρση σημειώνουν οι κλοπές είτε κινητών τηλεφώνων είτε μικροποσών τον τελευταίο καιρό. Κοινό χαρακτηριστικό τους ότι οι δράστες συλλαμβάνονται μετά από λίγο από την αστυνομία η οποία δρά άμεσα. Τα τελευταία 24ωρα πέντε νέα άτομα (ηλικίας από 29 έως 34χρονών) συνελήφθησαν σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών, που αφορούσαν είτε κινητά τηλέφωνα είτε χρηματικά ποσά έως 250 ευρώ. Αναλυτικά:
Συνελήφθη 31χρονος για κλοπή 250 € στις Σέρρες
Συνελήφθη την Τετάρτη (24.04.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από 46χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, το οποίο ήταν σε κλειστό φάκελο, που τον ξέχασε σε προθάλαμο αρτοποιείου.
Ο 31χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Γεωργίας για κλοπή κινητού
Συνελήφθη την Τετάρτη (24.04.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας υπήκοος Γεωργίας 29 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό 32 ετών, ο οποίος αναζητείται, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών 33χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (559) ευρώ.
Ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή κινητού
Συνελήφθη την Πέμπτη (25.04.2013) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία ενός 45χρονου ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος, αφαίρεσε από το γραφείο του ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (100) Ευρώ.
Ο 31χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθη.
Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε οικία στο Κάτω Μητρούσι Σερρών
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία που έλαβε χώρα την 19.04.2013 στο Κάτω Μητρούσι Σερρών.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 32 και 34 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της απόπειρας κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι το απόγευμα της 19.04.2013, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην οικία ενός 45χρονου ημεδαπού, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 34χρονου, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.
Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο έξω από το χωριό και κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.