Εξι επαγγελματικοί φορείς των Σερρών, δυο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένας της Εκπαίδευσης, αφού ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ την πρόταση των δανειστών προτείνουν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα

Εξι επαγγελματικοί φορείς των Σερρών, δυο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένας της Εκπαίδευσης, αφού ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ την πρόταση των δανειστών προτείνουν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα

ΝΑΙ-δημοψήφισμαΜετά απο  ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών  χθες Πέμπτη (2/7/2015) με θέμα: «το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και η επόμενη μέρα», οι εκπρόσωποι έξι  επαγγελματικών φορέων (ΓΕΩΤΕΕ, Δικηγορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο Σερρών, Ιατρικός Σύλλογος (σ.σ. απέσυρε (;) την υπογραφή του), Οικονομικό Επιμελητήριο, Φαρμακευτικός Σύλλογος) δύο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ε. Σερρών, Δήμος Σερρών) και ένας Εκπαίδευσης (ΤΕΙ Σερρών) αποφάσισαν να εκδώσουν ψήφισμα όπου προτείνουν στα μέλη τους να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής 5/7.

Η απόφασή τους αυτή και ο τρόπος που λήφθηκε (συζήτηση), σημαίνει ότι μελέτησαν τις προτάσεις των δανειστών μας, όπως αυτές αποτυπώνονται στο ερώτημα του Δημοψηφίσματος,  και τις βρήκαν σύμφωνες προς τα συμφέροντα των μελών τους που εκπροσωπούν ως φορείς.

Επομένως για οποιαδήποτε εφαρμογή των μέτρων που προτείνουν οι δανειστές μας δεν έχουν καμία αντίρρηση αφού στο ψήφισμά που εξέδωσαν δεν περιλαμβάνει κανέναν αστερίσκο διαφοροποίησης. Υποθέτουμε επίσης ότι έχουν ενημερώσει τα μέλη τους κι έχουν εξουσιοδοτηθεί από αυτά ή από τη Γενική Συνέλευση του κάθε φορέα για την υπογραφή του ψηφίσματος.

(σ.σ. Σε νεώτερη ανακοίνωση (διορθωτική) απο το Επιμελητήριο στο ψήφισμα λείπει η υπογραφή του Προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Σερρών, που προφανώς ή απέσυρε την υπογραφή του, ή είχε μπει χωρίς την έγκρισή του, ενω δε δίνεται κάποια εξηγηση για την διόρθωση)

Αναλυτικά στην νεα ανακοίνωση για το ψήφισμα αναφέρει:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι επικεφαλής (Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, Πρόεδροι) και εκπρόσωποι

των Φορέων των Σερρών

του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., Λεωνίδας Βαρούδης

του Δήμου Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης

του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Καρίπογλου

του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας

του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Θεολόγης Βενέτης

της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, Ιωάννης Μωυσιάδης

του Τ.Ε.Ι. Σερρών, Δημήτριος Πασχαλούδης

του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Χρήστος Άγγος

μετά από την ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και η επόμενη μέρα»

την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00

ΛΕΜΕ:

ΝΑΙ στην Ευρώπη

ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ

Παραθέτονται προς ενημέρωσή σας τα δυο ψηφίσματα αρχικό και “διορθωτικο”

arxiko2015-07-03_170023

teliko2015-07-03_170135

One Response to "Εξι επαγγελματικοί φορείς των Σερρών, δυο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ένας της Εκπαίδευσης, αφού ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ την πρόταση των δανειστών προτείνουν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα"

 1. nainaikos   3 Ιουλίου 2015 at 16:40

  Εστω λοιπον βγαινει το Ναι.
  Θα ερθουν λοιπον οι δανειστες και θα σου πουν εσενα Ελληνα παρε κι αυτα τα μετρα κι αλλα κι αλλα, κοψε το λαιμό σου κι εφαρμοσε τα (ειτε ο ΣΥΡΙΖΑ ειτε οποισδηποτε αλλος). Εφαρμοσε τα γιατι αυτο ειναι το κοστος για να μεινεις στην ευρωπη μας. Κι αμα πας να πεις : “μα θα πεθανουμε δεν βγαινουν τα μετρα κι ο κοσμος λιμοκτονει”, θα σου κολλήσουν το δημοψηφισμα στην μουρη και θα σου πουν : “κοιτα εδω τι ψηφισες” ,,,,ΝΑΙ στα μετρα ηταν το ερώτημα κι οχι ευρω ή ευρωπη, σαν παιδικη εκθεσουλα χαρωπα χαρωπα μενουμε ευρωπη.
  “Ναι στα μετρα ηταν το ερωτημα κι αν δεν καταλαβαινει ο ελληνικός λαος τι ψηφιζει, δεν φταιει γι αυτο η Ευρωπη”.
  Τοτε να δω ποσο θα το βουλωσεις και θα σκασεις και θα σκυψεις το κεφαλι και θα πλερωσεις ΧΟΝΤΡΑ και δεν θα μπορεις να πεις και τιποτα ψωροπερηφανε ελληνα/ιδα φοβισμενε μη σε πουνε παρακατιανο.

  Γιατι οταν το ερωτημα ειναι συγκεκριμενο δεν απαντουμε αλαφροισκιωτα σε βλακειες ερωτηματα ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Ειναι σαν να λυνουμε ΑΛΛΗ ασκηση.Οσο καλα και να την λυσουμε ειμαστε εκτος θεματος και παιρνουμε μηδεν.
  Τέλος δεν μενουμε σε μια ευρωπη που δεν μας υπολογιζει, μας χρησιμοποιει για πλουτισμο απαραδεκτα κι επεμβαινει στα εσωτερικα μας θεματα απροκαλυπτα ,προκαλωντας φοβο στον κοσμο.
  Γενικα δεν μενουμε ευρωπη κυριοι ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ παρα μονο ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΙΣΟΤΙΜΑ και με ΕΛΠΙΔΑ για ενα καλυτερο μελλον. Τι δεν καταλαβαινεις λοιπον???