Εξοπλισμός εστιατορίου – για να μην σας λείπει τίποτα

Σκέφτεστε να ανοίξετε ένα κατάστημα αλλά δεν ξέρετε τι να κάνετε για να έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό στον χώρο σας; Οι ολοκληρωμένες λύσεις υπάρχουν και βρίσκονται online! Στο online κατάστημα exana.gr μπορείτε να βρείτε όλον τον εξοπλισμό εστιατορίου που επιθυμείτε.

Τι θα βρείτε;

Μηχανές καφέ και ροφημάτων: Ένας από τους σημαντικότερους εξοπλισμούς καταστημάτων. Οι μηχανές καφέ συνήθως μπαίνουν σε περίοπτη θέση, έτσι ώστε να μπορούν να είναι εκμεταλλεύσιμες όποτε αυτό χρειαστεί. Επειδή πρόκειται για έναν εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιείται κάθε μέρα, καλό είναι να τον αγοράσετε καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο.

Επαγγελματικά ψυγεία: Επιλέξτε ανάμεσα σε βιτρίνες, θαλάμους, πάγκους ή salad bar, ταξινομώντας τα προϊόντα μέσα σε αυτά κατάλληλα.

Επαγγελματικοί φούρνοι: Από την στιγμή που το μαγαζί σας είναι εστίασης, οι επαγγελματικοί φούρνοι  αποτελούν, ίσως το πιο σημαντικό μέρος εξοπλισμού.  Αφού θα σας βοηθήσουν στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο των προϊόντων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ηλεκτρικούς και αερίου, ανάλογα με τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Παράλληλα με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να προμηθευτείτε και όλα τα αξεσουάρ τα οποία είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για επαγγελματικό σκοπό, όπως για παράδειγμα επαγγελματικά σκεύη από αλουμίνιο, είδη buffet & catering κ.α.

Ανάλογα με την φύση του καταστήματος, που πρόκειται να ανοίξετε, είναι πολύ σημαντικό να έχετε πάρει όλα τα αξεσουάρ που θα σας βοηθάνε στις μικρολεπτομέρειες. Αυτές μπορεί να είναι κάποια είδη και σκεύη ζαχαροπλαστικής, κάποιες παγομηχανές, κάποια αξεσουάρ που εκπληρώνουν γρηγορότερα κάποιες ενέργειές σας κ.α.