«Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια 2018»: Μετάλλια και επιδόσεις των μικρών Σερραίων αθλητών & αθλητριών

«Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια 2018»: Μετάλλια και επιδόσεις των μικρών Σερραίων αθλητών & αθλητριών

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο «Ανθή Καραγιάννη» οι αγώνες στίβου «Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια 2018» που διοργανώνει ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ Αν. Μακεδονίας- Θράκης και την υποστήριξη της Δημωφέλεια, για να τιμήσει δύο σημαντικούς ανθρώπους του συλλόγου, τον Δημήτρη Ευαγγελίδη και τον Κώστα Σπανίδη.

Αγωνίστηκαν παιδιά της κατηγορίας Παμπαίδων- Παγκορασίδων Β’ στα «Ευαγγελίδεια» καθώς και παιδιά της κατηγορίας Μίνι στα «Σπανίδεια», δηλαδή ηλικίας έως 13 ετών.

Οι διοργανωτές έγραψαν σχετικά:

«Μια μεγάλη γιορτή του στίβου μόλις τελείωσε Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2018. Πολύ μεγάλη η συμμετοχή αθλητών από όλη τη βόρειο Ελλάδα. Ευχαριστούμε πολύ τους συλλόγους που μας εμπιστεύονται. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Καβάλας για την πολύτιμη βοήθειά του. Ευχαριστούμε πολύ το Σύνδεσμο Κριτών Καβάλας που πάντα είναι παρών. Ευχαριστούμε πολύ το Δημήτρη Τζαβολάκη και τον Κώστα Λιούμπα που ακούραστοι ετοίμασαν το στάδιο για τους αγώνες. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας (μεγαλύτεροι αθλητές, μέλη του ΔΣ του ΟΚΑΚ, φίλοι, γονείς) που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να βγάλουμε σε πέρας τους αγώνες».

Οι συμμετοχές και επιδόσεις των μικρών σερραίων αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος ήταν:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΕΙΑ 2018

ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2018