Ευχαριστίες Φ. Αραμπατζή για την επανεκλογή της

Ευχαριστίες Φ. Αραμπατζή για την επανεκλογή της

Φωτεινη Αραμπατζή-ΒουλήΗ κυρία Φ.Αραμπατζή εξέδωσε δήλωση σχετικά με την επανεκλογή της στη θέση της βουλευτού  Σερρών με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στις Εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής 25/1. Στην δήλωσή της αναφέρει:

Το πανελλαδικό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. μας λυπεί βαθιά αλλά κυρίως μας προβληματίζει για το αύριο της χώρας μας.
Ωστόσο αυτό, που κατάφεραν οι Σερραίες και οι Σερραίοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες στο Νομό Σερρών είναι αξιοσημείωτο και οφείλω να τους ευχαριστήσω για τα ποσοστά, που έδωσαν στο κόμμα της Ν.Δ., στο κόμμα της αλήθειας και της ευθύνης, σ’ αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.
Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον πρώτο σε ψήφους συνυποψήφιό μου, Κώστα Καραμανλή για την μεγάλη του νίκη και να συγχαρώ επίσης όλους του συνυποψηφίους, που δούλεψαν για το αποτέλεσμα της Ν.Δ. στο Νομό.
Σε ό, τι με αφορά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις Σερραίες και όλους τους Σερραίους, που με τίμησαν σ’ αυτή τη σκληρή εκλογική αναμέτρηση με την ψήφο τους.
Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν ακούραστη ομάδα δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό, και τα δυόμιση χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας πολλώ δε μάλλον σ’ αυτήν την τόσο σύντομη και απαιτητική προεκλογική περίοδο.
Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου, που στάθηκε δίπλα μου.
Είμαι περήφανη γιατί δώσαμε έναν πολύ δύσκολο και έντιμο αγώνα με μόνους συμμάχους, την πολλή δουλειά και τους πολύ καλούς μου φίλους και υποστηρικτές.
Θέλω ένα πράγμα να διαβεβαιώσω όλες και όλους, όσοι με εμπιστεύθηκαν με την τιμητική τους ψήφο για 2η συνεχή φορά.
Το 2012 υποσχέθηκα ότι θα είμαι μια ενεργή, εργατική και δυνατή φωνή στη Βουλή.
Σήμερα σας υπόσχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι αυτό θα συνεχίσω να το κάνω με συνείδηση και σεβασμό στην ψήφο και στην εμπιστοσύνη, που μου δείξατε!
Σας ευχαριστώ όλους θερμά από καρδιάς!