Ευχαριστήριο μήνυμα Δημήτρη Γκολέμη

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημήτρη Γκολέμη

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δημήτριος Γκολέμης με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 εξέφωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Η χθεσινή μεγάλη νίκη της ΝΔ δίνει ελπίδα για το μέλλον της χώρας.  Ο τόπος γύρισε σελίδα.

Συγχαρητήρια στο πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη που κατάφερε μέσα από τον συγκροτημένο και ρεαλιστικό προγραμματικό του λόγο να πείσει τους Έλληνες να στηρίξουν τους στόχους και το όραμα της ΝΔ για μία Νέα Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του Νομού Σερρών θέλω να ευχαριστήσω τους   συνυποψηφίους μου για τον καθαρό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί με μοναδικό στόχο την ανοδική πορεία του κόμματος. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους Κώστα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Τάσο Χατζηβασιλείου και θεόφιλο Λεονταρίδη για την εκλογή τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των αξιόλογων νεοεκλεγέντων Βουλευτών της ΝΔ στις Σέρρες.

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Σερραίους που πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου και με στήριξαν σε αυτή την πρώτη μου προσπάθεια συμμετοχής σε εκλογική διαδικασία.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας , ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις χαρές που μου δώσατε αυτές τις 30 μέρες του προεκλογικού αγώνα. Παραμένω  στις επάλξεις…