ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους Διευθυντές και το προσωπικό των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος (Μεραρχίας 132), Μασούτης (Τρωάδος 5 & Μιαούλη 4) καθώς επίσης και τους κ.Γεώργιο και κ.Δημήτριο Κάντζα καθώς αγκάλιασαν και στήριξαν τη δράση που πραγματοποιήθηκε από κοινού από τους Εθελοντές Νοσηλευτικής και από τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Τμήματός μας, προκειμένου να ενισχύσουν με δέματα που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στις Σέρρες, αλλά και σε χωριά του Ν. Σερρών, Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και το Σύλλογο Σερραίες Μανούλες, που ενίσχυσε την προσπάθειά μας αυτή, καθώς μέλη του συλλόγου αγόρασαν και προσέφεραν σε όλα τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών σοκολατένια λαγουδάκια για τις ημέρες του Πάσχα δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλά παιδικά χαμόγελα.

Επιπλέον τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι συνέβαλαν έμπρακτα προσφέροντας από το υστέρημά τους ώστε η παραπάνω δράση να γίνει πράξη.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για μία ακόμα φορά και ευχόμαστε αυτά τα αισθήματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης να σας ακολουθούν στη ζωή σας, καθώς όλοι εσείς αποδείξατε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!