Ευχαριστήριο του Δήμου Σερρών στο φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Προς : Το Φροντιστήριο Παιδείας και Πολιτισμού  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο 

Εκ μέρους του Δήμου Σερρών και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας θα ήθελα να εκφράσω εκ βάθους καρδίας τις ευχαριστίες όλων μας, για την πρόθυμη, διακριτική, ανιδιοτελή ανθρωπιστική χειρονομία σας, να προσφέρετε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής σε άπορες οικογένειες του Δήμου Σερρών και να συμβάλλετε στον εμπλουτισμό και την ποιοτική αναβάθμιση   του Κοινωνικού μας έργου.

Θα ήθελα να τονίσω πως η δωρεά σας αποτελεί κατάθεση ψυχής για τον Δήμο και το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, καθώς, στους χαλεπούς καιρούς που βιώνει η πατρίδα μας, βρήκε πραγματικό νόημα. Εκείνο της αγάπης για κάθε συνάνθρωπο (κυρίως γι’ αυτόν που έχει ανάγκη τη στήριξή μας) και της αλληλεγγύης, με την κοινωνική της διάσταση.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το έργο της κοινωνικής αλληλεγγύης που υπηρετώ είναι πολύπλευρο και δυστυχώς ο Δήμος Σερρών, όπως και γενικότερα η πολιτεία ολόκληρη, δεν μπορεί να το εκπληρώσει όπως θα το ήθελε, εξαιτίας της οικονομικής κυρίως αδυναμίας του. Γι αυτό, η συνδρομή πολλών συμπολιτών μας με υψηλά ανθρωπιστικά αισθήματα, κοινωνική συνείδηση, εθελοντική προσφορά, είναι συλλογική δύναμη που στηρίζει, ιδίως όταν συντρέχει ανάγκη, το κοινωνικό έργο των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Επί πλέον, δεχθείτε παρακαλώ τα θερμά μου συγχαρητήρια για την διοργάνωση του   φιλανθρωπικού αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή  στις 10 Απριλίου και ώρα 19.00 μ.μ.  στο αθλητικό κέντρο ENERGY.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πάντα την ίδια δύναμη και θέληση στο αξιόλογο έργο σας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία μαζί σας.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ