ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών «Κων/νος Καραμανλής» ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους των μαθητών της Δ τάξης με τίτλο «Δοκιμασία».

Η ταινία αναφέρεται στη σοβαρή ασθένεια ενός παιδιού και στην αλληλεγγύη που επέδειξαν οι συμμαθητές του προκειμένου να το εμψυχώσουν.

Η συμβολή των χορηγών και των τοπικών φορέων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση της ταινίας γιατί αγγίζει ευαίσθητες καταστάσεις που μπορούν να συμβούν στον καθένα μας και περνά σπουδαία μηνύματα στους μαθητές αλλά και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία καλλιεργώντας αξίες που πρέπει να διαπνέουν τους νέους της εποχής μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Χορηγοί:

Σύλλογος Γονέων Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σερρών Μιζούρης Αθανάσιος, Σκηνοθέτης γονέας μαθητή και ιδιοκτήτης της εταιρίας Blackfilms Cityzen ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών Βιομηχανία απορρυπαντικών Floss Βιομηχανία Γάλακτος Σεργάλ Αναψυκτικά Nektar Σούπερ Μάρκετ Κάντζας Εκκοκιστήρια Βάμβακος Σιάρκος Ζαχαροπλαστείο Γάλβας Ψητοπωλείο «Ο Καλύτερος» Κέντρο Λογοθεραπείας «Ομιλία» Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ουράνιο Τόξο»

Ευχαριστούμε επίσης για τη βοήθεια τους:

Τον κ. Σαράντη Πενολίδη ηθοποιό του Ορφέα Σερρών Τον Διοικητή Νοσοκομείου Σερρών Ματάκο Αθανάσιο Το προσωπικό Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών: Την Παιδίατρο, Μαριόγλου Αναστασία Το ΕΚΑΒ Σερρών: Τον προϊστάμενο κ. Γεροτζιάφα Θωμά και τους διασώστες κ. Κουρέα Σταμάτη και Πρίνου Αναστασία.