Ευχές από Τσίπρα & Καμμένο στη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη

Ευχές από Τσίπρα & Καμμένο στη Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη

Από το σπίτι της είδε τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση αλλαγής της μιτροειδούς βαλβίδος στην καρδιά, στην οποία υπεβλήθη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η σερραία πολιτικός (είναι η μόνη που μένει ακλόνητη σε όλες τις αλλαγές στην Κυβέρνηση από τον Γενάρη του 2015), είναι καλά, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στις 12 Μαρτίου.

Ευχές από Τσίπρα & Καμμένο

Η Σερραία υπουργός δέχτηκε τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου, που της ευχήθηκαν σιδερένια!

«βράχος» στους ανασχηματισμούς

Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά απεδείχθη «βράχος» στους ανασχηματισμούς, καθώς  στους τέσσερις που έγιναν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2018 αφού στάθηκε αμετακίνητη στη θέση της, γεγονός που αποδεικνύει την εκτίμηση του πρωθυπουργού στο πρόσωπό της.
Να σημειωθεί επίσης πως η Σερραία πολιτικός αποτελεί την πρώτη και μοναδική γυναικεία παρουσία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης από τη μέρα ίδρυσής του.

Σιδερένια ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας.