ΕΥΓΕ!: Η …ποδοσφαιροποίηση του σερραϊκού μπάσκετ!

Η «Ακροβατική» ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ή πως τα…παιδιά έγιναν μέρος της «εξίσωσης» διοργάνωσης ενός…παιχνιδιού!

ΕΥΓΕ!: Η …ποδοσφαιροποίηση του σερραϊκού μπάσκετ!

Με μια ανακοίνωση το τμήμα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός προσπαθεί να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανσερραϊκου στο… ποδόσφαιρο (και εσχάτως τα τελευταία δύο χρόνια του μπάσκετ και αύριο του πόλο και της… Καλλιτεχνικής κολύμβησης), παίρνει θέση για την ένταση που σημειώθηκε στις κερκίδες, μεταξύ παραγόντων των Ικάρων και των οπαδών, και είχε ως αποτέλεσμα τον … εξοβελισμό μικρών παιδιών (8-12 ετών) της Ακαδημίας των Ικάρων από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την ανακοίνωση μαθαίνουμε πως τα παιδιά μπήκαν στην… «εξίσωση» διοργάνωσης ενός παιχνιδιού (σ.σ. για παιχνίδι πρόκειται και όχι αγώνα… survivor) μπάσκετ με… συμφωνίες (Ικάρων-Πανσερραϊκού) μη συμμετοχής στον ένα αγώνα τα παιδιά της μιας ομάδας και στον άλλο αγώνα της άλλης.

(ΕΥΓΕ! Σε αυτούς που σκέφτηκαν για την ακεραιότητα της υγείας των μικρών παιδιών, τα οποία κινδύνευαν από τι και ποιόν;;; Μήπως θεωρούν τους οργανωμένους οπαδούς επικίνδυνους ;;; και γιατί;;; Ως γνωστό οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκου θεωρούνται οι πιο φιλήσυχοι σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας)

Πάντως πιστεύουμε πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού αν μάθαιναν για τη συμφωνία των διοικήσεων των δύο ομάδων περι μη παρουσίας παιδιών στον αγώνα θα αρνούνταν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. (σ.σ. απλή λογική)

Από την μια με την ανακοίνωση επιτίθεται σε παράγοντες των Ικάρων για την συμπεριφορά τους απέναντι στους οπαδούς της ομάδας και από την άλλη διαφωνούν με τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την πλευρά των οπαδών του Πανσερραϊκού.

Αν οι διοικήσεις των δύο ομάδων (Πανσερραϊκός-Ικαροι) θέλουν να διώξουν τον κόσμο που θέλει να δει μπάσκετ, βαδίζουν στον σωστό δρόμο και μάλιστα δείχνουν και στα παιδιά των ακαδημιών τους, πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την ένταση που έλαβε χώρα στην κερκίδα του Δ.Α.Κ. Σερρών κατά τη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι μεταξύ της ομάδας μας και των Ικάρων, οφείλουμε να #αποσαφηνίσουμε τα εξής προς γνώση των Σερραίων φιλάθλων και αποκατάσταση της #αλήθειας:

  1. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι #προνόησε εγκαίρως, εντός της εβδομάδας πριν τον αγώνα, να ενημερώσει τόσο τους οργανωμένους φιλάθλους της για τις θέσεις που θα καταλάβουν στην κερκίδα, όσο και την ομάδα των Ικάρων, ώστε να μη φέρει παιδιά της ακαδημίας της στο γήπεδο, με τη #συμφωνίανα ισχύσει το αντίστροφο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την Lions Basketball Academy.
  2. Ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας -η δράση των οποίων είναι γνωστή και αναγνωρίζεται στο πανελλήνιο- τήρησαν πιστά τα συμφωνηθέντα, αντιθέτως, ομάδα αθλητών της ακαδημίας των Ικάρων, παρά τις συστάσεις του υπεύθυνου του γηπέδου και κατά την ώρα της προσέλευσης των θεατών, έλαβε θέση μέσα στην κερκίδα της ακαδημίας και των οργανωμένων φιλάθλων μας, συνοδευόμενη από τους προπονητές της.
  3. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν χωρίς πρόβλημα υποστηρίζοντας ο καθένας την ομάδα του, ο επικεφαλής της ακαδημίας των Ικάρων και οργανωτής της κερκίδας τους, κατέβασε απροκάλυπτα από τα κάγκελα μέρος του πανό των Che Guevara, και, όταν του ζητήθηκε ο λόγος, απάντησε με ειρωνικά σχόλια και χειρονομίες, ενώ «περιφρουρούσε» τα παιδιά του.
  4. Όσο για τις ύβρεις που ακούστηκαν κατά διαστήματα από την κερκίδα, προφανώς και δεν αρμόζουν στη μπασκετική ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να έχει το γήπεδό μας, την οποία #δεσμευόμαστε να περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο! Τον διοικητικό παράγοντα όμως της αντίπαλης ομάδας που φοράει «βαριά φανέλα» και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας αδιακρίτως με ακατονόμαστες φράσεις τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού την ώρα που οι δυο αντίπαλοι μονιασμένοι έδιναν τα χέρια, ποιος θα τον συμμαζέψει;